NAKON borbe sa PODMUKLOM BOLEŠĆU EVA RAS otkrila JEZIVE DETALJE: Ono što je saznala o Konstraktinoj pesmi je totalno UNIŠTILO, glumica OČAJNA!


IZVOR: Republika - 09.03.2022 | 10:05


Eva Ras van sebe nakon značenja pobedničke pesme na Beoviziji 2022.

Foto: printscreen/youtebe.com
NAKON borbe sa PODMUKLOM BOLEŠĆU EVA RAS otkrila JEZIVE DETALJE: Ono što je saznala o Konstraktinoj pesmi je totalno UNIŠTILO, glumica OČAJNA!

Eva Ras ne krije da je ostala u šoku pošto je odslušala Konstraktinu pobedničku numeru „In corpore sano" - ujedno i „kartu za Evrosong" koji će ove godine biti održan u Torinu sredinom maja. Glumica, naime, tvrdi da je u pitanju „pesma koja govori protiv bolesnih ljudi", dok je „takvih na planeti mnogo više nego zdravih".

„To je direktno bila uvreda protiv mene!"

Foto: ATA Images

Konstrakta Ana Đurić

 

- Ja ne znam šta je njih inspirisalo na to, ali mene je jeza podilazila kad sam to slušala, a kad sam te latinske rečenice na „Guglu" prevela, onda sam bila potpuno šokirana da je to jedna fašistička pesma koja govori protiv bolesnih ljudi, a na planeti Zemlji više je bolesnih nego zdravih. I da ona forsira da je upala jetre ružna, pa nije ružna.

- Vi morate živeti sa tim, a ta rečenica da umetnica mora biti zdrava je direktno bila uvreda protiv mene - smatra Eva.

- Sad mi je nedavno izašao novi roman, znači ja po njoj nisam umetnica, zato što me 20 godina leče od raka. Ja imam 82 godine i ja se vrlo dobro sećam Drugog svetskog rata, to je Hitler radio, da sortira ljude na zdrave i bolene - izjavila je ona u emisiji „Grand magazin".

BONUS VIDEO: