Poznata glumica progovorila o vezi sa Zdravkom Čolićem: Pevač je nju VOLEO pre svih, a posvetio joj je LEGENDARNU pesmu!


IZVOR: Republika - 08.03.2022 | 18:15


Malo ko zna da je ova glumica bila velika ljubav Zdravka Čolića.

Foto: Srpski telegraf
Poznata glumica progovorila o vezi sa Zdravkom Čolićem: Pevač je nju VOLEO pre svih, a posvetio joj je LEGENDARNU pesmu!

Zdravko Čolić već dugi niz godina retko kada priča o svom privatnom životu, a on je jedan od retkih pevača koji je i uspeo da sačuva svoju intimu.

Foto: Aleksandar Kerekes Keky

Zdravko Čolić, pevač

Međutim, i dan danas se prepričava o velikoj ljubavi između Zdravka i glumice Jasne Orneli Beri.

Jasna je ostala upamćena po filmovima "Na putu", "Grbavica, "Nafaka", "U zemlji krvi i meda", a iako pevač nikada nije pričao o njoj javno, ona je u jednom intervjuu otkrila da i dalje gaji neku vrtsu emocije prema njemu:

Foto: youtube.com/Zdravko Colic

Zdravko Čolić, pevač

- Uvek će deo mog srca biti rezervisan za njega. Prvi put nakon rata sreli smo se u Beogradu, bio je to jako dirljiv susret koji nikad neću zaboraviti. On je fascinantna ličnost i svoju harizmu uspešno održava i danas. Pre svega je dobar čovek. Čola mi je posvetio pesmu "Noć mi te duguje", koju je sam napisao - priča glumica i dodaje:

- Ne mogu reći da smo se mi zabavljali ili bili u vezi. To je poseban odnos, koji i danas traje. To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvek svačiji i ničiji - istakla je tada glumica, prenosi Srbija Danas.

BONUS VIDEO: