Maja Nikolić i Topalko u ŽESTOKOJ AFERI: Isplivao snimak koji sve dokazuje, pevačica ga SKIDA, on je PRIBIO uza zid otpozadi, želim tebe, hoću da budem samo tvoja!


IZVOR: Republika - 28.02.2022 | 12:52


Maja i Topalko u ulogama ljubavnika u "Farmi 1" su briljirali!

Foto: instagram.com/majanikolicmaja
Maja Nikolić i Topalko u ŽESTOKOJ AFERI: Isplivao snimak koji sve dokazuje, pevačica ga SKIDA, on je PRIBIO uza zid otpozadi, želim tebe, hoću da budem samo tvoja!

Prva sezona Farme koje je emitovana 2009. te godine, ostala je upamćena po mnogim dogodovštinama, haosu, svađama, turbulencijama, kao i aferama, snimanju sapunice koja je u tom momentu dosegla sam vrhunac gledanosti.

Maja Nikolić i Topalko bili su u ulogama ljubavnika, a zna se da je zabranjena ljubav i najslađa, tako je i bilo zanimljivo istu gledati svojevremeno.

Maja i Topalko u glavnim ulogama rasturili su svojim glumačkim umećem, da je retko ko mogao da posumnja da tu zaista nisu postojale prave varnice, a za koje su mnogi u to vreme sumnjali zbog ubedljive i maestralne glume.

Foto: youtube.com/printscreen

Milan Topalović

 

- Ja želim tebe, hoću da budem samo tvoja, ti si jedini muškarac sa kojim ja želim da budem- Maja je bila u odlučna u nameri da ga poljulja.

--Prestani, ne smemo to raditi- rekao je Topalko u ulozi Migela

- Ja sam mislila da si ti pravi muškarac, a ti si kukavica, odgovorila je Maja, čime ga je razbesnela jer je udarila na njegovu muku sujetu, te je on uhvatio i pokazao da se ničega ne boji, pa ni zabranjene ljubavi.

- Sad ću da ti pokažem ko je kukavica, kako te želim, hoću da osetim tvoj dah na sebi, rekao je u zanosu Topalko, gde mu je malo ko poverovao da je bila obična gluma.

Ceo snimak pogledajte u video prilogu ispod:

 

BONUS VIDEO: