KOME IDE LUKS STAN OD 750.000 EVRA? Evo kako će Anastasija i Đorđe podeliti nekretninu od 200 KVADRATA! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 16.02.2022 | 11:30


Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić stavili su tačku na svoju ljubavnu vezu, a sada se postavlja pitanje, kome će ostati zajednički stan?

Foto: E-Stock, Youtube/ Paparazzo Lov // DNK
KOME IDE LUKS STAN OD 750.000 EVRA? Evo kako će Anastasija i Đorđe podeliti nekretninu od 200 KVADRATA! (VIDEO)

Pevačica Anastasija Ražnatović stavila je tačku na petogodišnju vezu sa Đorđem Kuljićem jer su kako se navodi, sve manje vremena provodili zajedno zbog poslovnih obaveza.

- Raskid je stvar zajedničkog dogovora Anastasije i njenog dečka, a pošto nema reči o postojanju trećih osoba - Anastasija i Đorđe su se krajnje prijateljski razišli. Ovim povodom, Anastasija neće davati druge izjave za javnost.

Foto: E-Stock

Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić raskinuli

Par je živeo zajedno u dupleksu na Dorćolu koji su zajedno kupili i platili vrtoglavih 750.000 evra. U stanu od 200 kvadrata ostaće da živi Đorđe, a Anastasija se vratila u svoj porodični dom, prenosi Kurir.

- Kupili su dva stana od po 100 kvadrata, koji se nalaze jedan iznad drugog i napravili dupleks. Imaju pet soba, nekoliko kupatila i ogroman dnevni boravak, kao i staklenu terasu. Nameštaj su odavno izabrali, renovirali su kuhinju i sada uživaju - rekao je izvor nedavno za medije.

Evo gde su kupili stan Anastasija i Đorđe.

BONUS VIDEO