ISPLIVALI ŠOKANTNI DETALJI IZ PORODICE RADE MANOJLOVIĆ: Pevačica okrenula leđa polubratu Nenadu, OVAKAV UDARAC NAKON SVEGA NIJE OČEKIVAO!


IZVOR: Republika - 13.02.2022 | 11:05


Rada Manojlović i njen polubrat Nenad Manojlović nisu u dobrim odnosima, a sada je otkriveno i zašto.

Foto: instagram.com
ISPLIVALI ŠOKANTNI DETALJI IZ PORODICE RADE MANOJLOVIĆ: Pevačica okrenula leđa polubratu Nenadu, OVAKAV UDARAC NAKON SVEGA NIJE OČEKIVAO!

Rada Manojlović i njen polubrat Nenad nisu u dobrim odnosima, posebno od kada se on oženio, a retko dolazi u porodičnu kuću njihovog oca u Četerežu, dok su Rada i njihova sestra Marija Manojlović stalno tamo.

Foto: instagram.com/ radamanojlovic

Pevačica Rada Manojlović

Naime, dugo se pričalo da je pevačica okrenula leđa bratu kada je htela da snime zajednički duet, a on je snimio pesmu sa njenom koleginicom Aleksandrom Mladenović.

Foto: printscreen/youtube.com

Pevač Nenad Manojlović

- Neša već dugo ne dolazi u selo, a Rada je stalno tu. Marija i ona su jako bliske, a on, kao da im nije brat. Pričalo se da Rada i on ne razgovaraju. On je očigledno očekivao da će ga sestra više podržati kada je krenuo da se bavi muzikom, ali sigurna sam da ona nema ništa protiv njega i da je on dobar čovek - kaže za "Svet" komšinica iz Četereža.

Foto: youtube.com/printscreen

Pevačica Rada Manojlović

Njen brat Nenad je otkrio da ne želi da ga niko "gura" u karijeri, pa da zbog toga nije želeo da snimi pesmu sa Radom.

Foto: printskrin/TV Prva

Pevačica Rada Manojlović

- Desilo se da ja jesam polubrat Rade Manojlović, koja je tada već bila zvezda. Ja nikad nisam tražio da me neko gura kroz moju karijeru. Nije da nije bilo pokušaja, u početku sam ja navaljivao, a ona je rekla: "Čekaj da dođe pesma, ne možemo da snimimo bilo šta." Jako je teško napraviti pesmu za sestru i brata, koja bi bila interesantna - rekao je Nenad jednom prilikom u emisiji "Amidži šou" kod Ognjena Amidžića, prenosi Stori.

BONUS VIDEO: