MORBIDNO! JOVANI JEREMIĆ JAVILI DA JE POGINULA: Voditeljka VAN SEBE, odmah se oglasila, a u sve je umešan i njen KOLEGA! (FOTO)


IZVOR: Republika - 03.02.2022 | 10:08


Voditeljka Jovana Jeremić je doživela neprijatnost kada je osvanuo snimak na kom, na prvom pogledu, deluje da je voditeljka preminula, a da sve to izveštava Mladen Mijatović.

Foto: printscreen/instagram.com
MORBIDNO! JOVANI JEREMIĆ JAVILI DA JE POGINULA: Voditeljka VAN SEBE, odmah se oglasila, a u sve je umešan i njen KOLEGA! (FOTO)

Jovana Jeremić je doživela pravi šok danas kada se probudila, jer su joj fanovi javili da je preminula.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Jovana Jeremić

Naime, voditeljki su njeni fanovi poslali video snimak na kom je Jovana na naslovnoj slici, i to u crno-belo boji, što se koristi kada neko premine.

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Jeremić

Najveći šok je ipak bio to što naslov videa, na prvo pogled, deluje kao da je voditeljka preminula, i da sve to javlja njen kolega Mladen Mijatović.

Foto: printscreen

Morbidan snimak

- Strašno čime se ljudi služe da bi povećali gledanost svog sajta, kliktabilnost, preglednost na Jutjubu. Ja kapiram da sam tiražna, da sam kliktabilna, da sam zlatna koka za gledanost i šer, ali igrati se sa nečijim životom je bizarno i užasno. Jedino je u redu to što možeš da vidiš kako izgleda kada te proglase mrtvom i kako izgleda kada umreš lažno i ovako na Internetu. Za sve one koji mi ovo rade, poruka: "Ja sam noćna mora koja vas neće proći". Probudite se što pre zato sami, 40 godina još ćete uživati u meni. A i ne volim ja da ostavim stvari nedovršene na pola, moj život tek počinje. Treba roditi još dece i udati se! Kao i ostati kraljica šera regiona! - poručila je Jovana za Informer, prenosi Alo.rs.

BONUS VIDEO: