KAD MI TREBA PARTNER POZOVEM GA! Sneki PRIZNALA da u ljubavi funkcioniše kako ona želi: SPAVAM SAMA KADA TO ŽELIM!


IZVOR: Aleksandra IVANOVIĆ - 27.01.2022 | 05:15


Pevačica ne krije da je ispunjena, ali, kako kaže, iako ima muškarca kog voli, ne zaboravlja svoje potrebe, te se često distancira i uživa u samoći

Foto: e-stock/S. KOSTIĆ
KAD MI TREBA PARTNER POZOVEM GA! Sneki PRIZNALA da u ljubavi funkcioniše kako ona želi: SPAVAM SAMA KADA TO ŽELIM!

Pevačica Snežana Babić Sneki od nemačkog biznismena srpskog porekla Radomira Stojanovića se razvela u tišini 2009. i od tada nije predstavljala emotivne partnere. Ovog puta javno je iznela svoj stav na temu samoće, pa otkrila da, iako ima partnera, često spava sama, što je mnoge iznenadilo.

- Što se mene tiče, na samoću ne gledam kao većina žena, s negativne strane. Meni je samoća izvor inspiracije i to znači da mogu svoje vreme da organizujem kako želim. Znači da mogu da budem s partnerom i voljenom osobom kada želim, kada poželim da spavam sama, ja spavam sama. Kada ne želim da spavam sama, ja ne spavam sama - rekla je Sneki u emisiji "Magazin in".

Razvod sam morala da prevaziđem, našla sam nekog da me uteši i voli!

Sneki je razvedena duže od deceniju, a kako kaže, samu činjenicu da se njen brak završio je veoma teško podnela i prihvatila.

- Nije to osećanje s kojim čovek može da bude zadovoljan u životu, ali je nešto što morate da prevaziđete. Morate biti jaki i da verujete u sebe. Ja sam uspela da prevaziđem to zahvaljujući publici, svojoj muzici, pesmi. Mislim da mladi ljudi moraju da veruju u zajedništvo, verujem u brak, prirodno je da imate pored sebe nekog ko će vas utešiti i voleti - priznala je Sneki svojevremeno.

Kako je dalje istakla, smatra da nijedna ostvarena žena nije sama.

- Mislim da samoća ima mnogo, mnogo prednosti i da ne treba uopšte doživljavati loše reč samoća, a mnogi u današnje vreme se zabezeknu, kao da je to nešto strašno. Nijedna žena koja je pametna, samosvesna, uspešna i ostvarena na bilo kom polju ili čak na više polja nije sama. Kad god jedna ostvarena žena hoće da napravi kompromis i ne posluša svoju intuiciju ona je pogrešila - zaključila je ova pevačica, koju nikada nisu pratili skandali i koja i danas izgleda odlično, kao na početku karijere.