PORODICA JE TERALA DA SVIMA ZAPUŠI USTA, ONA NIJE HTELA: Goca Tržan otvorila dušu. ZBOG OVOGA nije otkrila šta se zaista desilo sa Marinkovićem!


IZVOR: Republika - 20.01.2022 | 14:48


Pevačica Goca Tržan (47) ušla je u 28. godinu bavljenja šoubiznisom.

Foto: Prntscrin, printscreen/youtube.com/ Goca Tržan
PORODICA JE TERALA DA SVIMA ZAPUŠI USTA, ONA NIJE HTELA: Goca Tržan otvorila dušu. ZBOG OVOGA nije otkrila šta se zaista desilo sa Marinkovićem!

Pevačica je ovladala je savremenim postulatima koji vladaju industrijom zabave, ali se nije odrekla muzike kao osnovnog zanimanja.

Goca je influenserka i jutjuberka, a u svojim vlogovima govori o stvarima koje je inspirišu. Kreira i personalni rijaliti šou u kome publici pokazuje detalje svakodnevice svoje tročlane porodice.

Foto: Republika.rs

Goca Tržan

Gostujući u emisiji "Milizam" Goca je otvoreno govorila o svom prvom i propalom braku i objasnila kako je uspela da se medijski i privatno izdigne iznad cele situacije u kojoj se njen bivši suprug da bi pravdao svoje bitisanje u medijima kačio na njeno ime i prezime.

- Uprkos pritiscima čak i iz moje porodice da svima zapušim usta i kažem kako je bilo, nisam želela da pričam o tome. Ne želim da prljam odnos sa svojim detetom, sa sadašnjim suprugom - počinje pop zvezda, i dodaje:

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Ivan Marinković

- Stoji meni iza zuba i rekla bih svašta, ali onda zastanem i kažem sebi da imam dete. Ona ima 15 godina i ima socijalne mreže. Morala sam da naučim da novinarima kažem: "Idemo, sledeće pitanje". U ovoj celoj situaciji se ne radi o meni, već o mom detetu. Kao roditelj moram da stanem ispred nje, jer talasi koji udaraju u nju prvo moraju da udare u mene - ističe ona.