KRIJE JE KAO ZMIJA NOGE: Evo kako izgleda SESTRA Duška Tošića, a otkrivamo i u kakvim je ODNOSIMA sa pevačicom!


IZVOR: Republika - 12.01.2022 | 11:57


Nakon što je Duško Tošić ošamario Jelenu Karleušu, njegova sestra Katarina mu je pružila najveću podršku.

Foto: Printscreen
KRIJE JE KAO ZMIJA NOGE: Evo kako izgleda SESTRA Duška Tošića, a otkrivamo i u kakvim je ODNOSIMA sa pevačicom!

Kao bomba je odjeknula vest da je za Božić Duško Tošić fizički nasrnuo na suprugu Jelenu Karleušu nakon čega ga je prijavila, a njemu je prvo izrečena zabrana prilaska 48 sati, koja se potom i produžila na još 30 dana.

Iako se njihove porodice nisu oglašavale povodom ovog skandala, Duškova sestra redovno objavljuje slike sa bratom na društvenim mrežama.

 

 

Duško se oglasio nakon celokupne drame u porodičnoj vili na Dedinju, pa je tako demantovao navode da je bio nasilan, a pevačica je zamolila medije da ne pišu laži, ali ipak nije otkrila šta se taj dan desilo.

 

 

- Poštovani pratioci, prijatelji i pripadnici medija. Obično ne volim da se obraćam ovim povodom pošto smatram da moje ime, lik i delo treba da bude vezano isključivo za sportsku priču i dobra humana dela. Ispratio sam šta većina medija objavljuje i zato sam primoran da se obratim na ovaj način. Kao što možete da vidite da sam svuda predstavljen kao nasilnik i u svakom naslovu sam ja lošija strana. Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Ljudi koji poznaju mene, znaju da sam ja čovek koji se uvek trudi da bude gospodin ma gde bio i šta god radio. Zato hoću da znate da ću i ovog puta ostati dosledan sebi, čekaću da vetar prođe pored mene - napisao je Duško u saopštenju, piše Blic, a prenosi Kurir.

 

 

Nakon skandala, Duško nije objavio ni jednu fotografiju sa Jelenom, a njegova sestra Katarina je poslednju objavu sa pevačicom imala pre skandala.

BONUS VIDEO: