RASPLAKALA SVE! Ana Bekuta se setila POSLEDNJEG BOŽIĆA SA MRKOM, pa poslala jaku poruku svima: NA DANAŠNJI DAN! (FOTO/VIDEO)


IZVOR: Republika - 07.01.2022 | 19:28


Ana Bekuta rastužila je sve jer se prisetila poslednjeg Božića sa svojim partnerom, Milutinom Mrkonjićem.

Foto: instagram.com/anabekuta1
RASPLAKALA SVE! Ana Bekuta se setila POSLEDNJEG BOŽIĆA SA MRKOM, pa poslala jaku poruku svima: NA DANAŠNJI DAN! (FOTO/VIDEO)

Od smrti Milutina Mrkonjića, njegova partnerka, Ana Bekuta se ne oporavlja i pitanje je da li će ikada, ali je uprkos svemu tome odlučila da nastavi dalje i da ne prekida sa pevanjem, kako ju je i molio Mrka pre smrti.

Međutim, da ga ne zaboravlja pokazuju i objave koje je podelila na svom Instagram profilu. Naime, ona se prisetila njihovog poslednjeg zajedničkog Božića i lomljenja česnice, kada nisu ni slutili da ga ove godine neće zajedno proslaviti.

 
$bp("Brid_36811", {"id":"23323","width":"16","height":"9","video":"937282"});

Ana je zatim podelila i fotografiju sa svojom unukom, a emotivnom porukom ganula mnoge.

- Mir Božiji, Hristos se rodi. Mili moji, neka Hristovo rođenje donese ljubav, mir i radost u sve vaše domove i da svaku nesreću i tugu ostavi daleko iza vas. Nadam se da današnji dan provodite srećni i zdravi sa svojim porodicama i onima koje volite. Ako poznajete nekog ko je usamljen danas, pozovite ga. Volim vas i grlim.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

BONUS VIDEO