POGINUĆEŠ! Lepa Brena VAN SEBE zbog sina! TRESLA SE, A ONDA JOJ I POZLILO! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 07.01.2022 | 08:50


Lepa Brena je nedavno sinu Viktoru poklonila skupoceni auto, a po svemu sudeći, sada će i da ga oduzme jer je vozio neprimerenom brzinom.

Foto: youtube.com/printscreen
POGINUĆEŠ! Lepa Brena VAN SEBE zbog sina! TRESLA SE, A ONDA JOJ I POZLILO! (VIDEO)

Lepa Brena je doživela pomraćenje kada se na društvenim mrežama pojavio snimak na kom njen sin Viktor "divlja" brzom vožnjom na Kopaoniku.

 

 

Brena je nedavno poklonila Viktoru BMW M5 F90 koji je vredan čak 150.000 evra, a pevačica ga je zamolila da ne vozi brzo.

Međutim, sada je na internetu osvanuo snimak na kom se vidi kako vozi brzo, a Brena je odmah reagovala.

 

 

- Možete misliti koliko se žena šokirala i nasekirala kada je videla snimak kako Viktor na Kopaoniku, gde je rizično voziti zimi, uleće u skroz nepreglednu krivinu. Breni su taj klip prosledili prijatelji, a njoj je pozlilo kada ga je pogledala. Istog trenutka je pozvala Viktora, rekla mu da se spakuje, vrati u Beograd i ostavi ključeve od kola - kaže izvor i dodaje:

 

 

- Žena se tresla od straha i muke i vikala: "Ne mogu da gledam šta radiš, poginućeš!" Viktor je još mlad, voli da se pokazuje i dokazuje i ne shvata zašto Brena toliko brine. On je dobar za volanom i ne plaši se - kaže izvor, prenosi Espreso.

Podsetimo, Lepa Brena je pre sedam godina bila u saobraćajnoj nesreći u kojoj je zmalo izgubila život, pa je zato prestravljena brzom i nesigurnom vožnjom.

BONUS VIDEO: