JA ZA NOVU GODINU RAZGOVARAM SA BOGOM: Mina Kostić otkrila na koji način proslavlja najluđu noć, odgovor će vas ŠOKIRATI! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 01.01.2022 | 14:00


Mina Kostić, pevačica, koja je jedna od poželjnijih na našoj estradi, otkrila je sa kime će provesti najluđu noć.

Foto: Republika
JA ZA NOVU GODINU RAZGOVARAM SA BOGOM: Mina Kostić otkrila na koji način proslavlja najluđu noć, odgovor će vas ŠOKIRATI! (VIDEO)

 

Pevačica Mina Kostić i ovaj doček Nove godine provešće radno, kao što je i navikla, no, ne krije da ukoliko bude morala da otkaže nastup, da će vrlo rado novogodišnju noć provesti sa prijateljima i porodicom, kao i ćerkom, koja predstavlja ceo njen svet. 

- Ako ne budem radila, biću sa mojim naravno, sa ćerkom i prijateljima. Volim da se okupljam sa prijateljima, imamo dosta priča, šala, tu je i moja ćerka i zabavljamo se. 

Na pitanje da li je nešto isplanirala za sledeću, 2022. godinu, Mina je imala vrlo čudan odgovor. 

- Ništa ne planiram, sve je u Božijim rukama.

 

 

Mina je bila iskrena u odgovoru, pa je tako otkrila da su joj se sve želje ostvarile, te da za sada nema neku posebnu koju je zatražila od Deda Mraza. 

- Sve moje želje su se ostvarile. Samo da nema ove korone i da smo svi zdravi! Nisam radila dok je trajala korona, ali eto, i to smo preživeli. Ja samo razgovaram sa Bogom

BONUS VIDEO: