SLAVICA ĆUKTERAŠ PONOVO ZARAŽENA KORONOM: Evo kako se sada OSEĆA, ŠOK!


IZVOR: Republika - 25.12.2021 | 05:15


Pevačica Slavica Ćukteraš ponovo je zaražena korona virusom zbog čega je odmah otkazala nastupe.

Foto: youtube.com/AmiG Show
SLAVICA ĆUKTERAŠ PONOVO ZARAŽENA KORONOM: Evo kako se sada OSEĆA, ŠOK!

Pevačica je već preležala koronu pre godinu i po dana, kada je situacija bila veoma ozbiljna. Sada je, kako kaže, mnogo bolje.

- Dobro se osećam, sada je potpuno drugačije u odnosu na prošli put. Imala sam dva dana temperaturu oko 37, ali inače ništa više, osećam se kao da mogu "volu rep da iščupam" - našalila se Slavica, pa nastavila:

Foto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ

Slavica Ćukteraš

 

- Ja sam fenomen, nisam izlazila iz kuće mesecima, odlučim da radim i odmah se zarazim (smeh). Nastupala sam prošle nedelje u Bosni i Crnoj Gori, ne mogu sad sa sigurnošću da kažem da sam se baš tamo zarazila, ali pretpostavljam. Tako mi je i prošli put bilo, posle karantina smo zakazali nastup, odradila sam ga i potom bila pozitivna na korona virus.

Jako joj je žao što neće moći da se druži sa beogradskom publikom, ali i što je morala da otkaže ostale nastupe. Za razliku od prošlog puta, Slavica je sada sama u izolaciji u svom domu, dok je njena ćerkica kod svog tate, pevačicinog bivšeg muža.

Foto: Instagarm.com/printscreen

 Slavica Ćukteraš 

 

- Ona je nekoliko dana već kod tate, još pre mojih nastupa, srećom. To mi je mnogo olakšalo, ja znam da ću biti dobro i negativna već za nekoliko dana, doktor mi je objasnio da je situacija sad malo drugačija, a i svako je priča za sebe - kaže Slavica.

Podsetimo, Slavica je na leto prošle godine bila zaražena koronavirusom, a izolaciju je provela sa koleginicom i prijateljicom Milicom Todorović. Obe su bile u ozbiljnoj situaciji, ali srećom nisu morale da idu u bolnicu, već su sve vreme bile kod kuće.

Nedugo potom Slavica je na dva dana završila u bolnici, kada je imala gnojnu anginu, a pre nekoliko meseci je u bolničkoj postelji provela nekoliko nedelja zbog povrede oka. Taman kada se dovoljno oporavila, te krenula da radi, pevačicu je opet zadesila drama, ali srećom, ovog puta mnogo manja nego ranije.