ŽELJKO SAMARDŽIĆ ODUSTAJE OD MUZIČKE KARIJERE? Pevač otkrio da se PENZIONISAO!


IZVOR: Republika - 24.12.2021 | 14:45


Pevač Željko Samardžić otkrio je da uživa u penziji, a onda se osvrnuo i na korona virus.

Foto: youtube.com/Premijera Official
ŽELJKO SAMARDŽIĆ ODUSTAJE OD MUZIČKE KARIJERE? Pevač otkrio da se PENZIONISAO!

Željko Samardžić nakon dužeg vremena večeras nastupa u Beogradu, a publika ga željno isčekuje.

S obzirom na to da korona virus ne jenjava, opšte je poznato da je muzička branša možda ponajviše pogođena ovom pandemijom.

- Ja sam na vreme razmišljao o periodu kada će mi godine sve manje dozvoljavati pevanje, to vreme se poklopilo sa pandemijom. Od oktobra meseca sam penzioner, imam svoju penziju koja mi je dovoljna. Supruga Maja i ja nemamo neke posebne prohteve. Živimo skroman život, ali dostojan svih onih koji pristojno žive, što bih svima poželeo. Nažalost, nisam ja jedini koji je zarađivao od mojih koncerata. Tu su i instrumentalisti, muzičari, ljudi koji se bave rasvetom, kablovima... Velika mi je radost kad im javljam za koncert, verujem da ih ta vest često obraduje više nego mene - istakao je pevač, a prenosi Alo.rs.

Korona virus nije zaobišao ni njegovu porodicu.

- Razboleli su se unuci, pa ćerke i zetovi. Bili su u karantinu 14 dana i hvala Bogu prošli su bez težih tegoba. Maja i ja malo više vodimo računa te smo u redu. Činimo kako se mora. Velika je tuga za onima koji su nas zauvek napustili - kaže pevač koji se godinama bori sa oboljenjem štitne žlezde.

- Dobro sam sada, već duži period imam taj problem sa štitnom žlezdom. Redovno pijem terapiju i zato je sve pod kontrolom. Trudim se da živim zdrav život, da što više budem na svežem vazduhu, pa mi ne otežava svakodevnicu. Prilagođavam se generalno kako godinama, tako i vremenu u kom živimo. Nažalost korona nam baš ne ide u prilog - ističe Željko koji ovih dana ima razlog i za slavlje jer se bliži trenutak kada će dobiti četvrto unuče.

- Uvek sam se nadao da ću dočekati da mi i najmlađa, treća kćerka Minja podari unuče. Presrećan sam što će se to, Bože zdravlja, i dogoditi početkom februara. Ona nosi devojčicu, tako da ću imati dve unuke i dva unuka, ne postoji ništa lepše. Minja će takođe biti i gost na koncertu, pevaće prateće vokale. Kada sam je pitao da li joj smeta stomak koji je već dosta porastao, rekla mi je da ne smeta i da joj je zadvoljstvo da bude deo toga. Koliko god da voli muziku i poseduje svoj studio, ona se pored ponekih covera ne pronalazi potpuno u ovom svetu - iskren je Željko.

BONUS VIDEO: