POZNATA GLUMICA MAZNULA DEČKA JELENE ĐOKOVIĆ: Zgodni sportista je njen bivši, sada je u zagrljaju ove lepotice!


IZVOR: Republika - 23.12.2021 | 12:20


Bivši dečko Jelene Đoković bio je ovaj naš sportista

Foto: Printskrin/youtube
POZNATA GLUMICA MAZNULA DEČKA JELENE ĐOKOVIĆ: Zgodni sportista je njen bivši, sada je u zagrljaju ove lepotice!

Iako imaju tek „trideset i neku“, stiče se utisak da su Novak i Jelena Đoković zajedno čitavu večnost. Istina, upoznali su se u ranoj mladosti i jedno uz drugo odrastali i sazrevali, ali pre nego što su se sreli imali su prve mladalačke ljubavi.

 

Foto: Tanjug/AP

Jelena i Novak Đoković

U vreme dok se još prezivala Ristić Jelena je volela tenisera Ivana Bjelicu Gileta, naočitog Beograđanina, koji danas ima 37 godina. Njihova veza ipak nije potrajala, ponajviše zato što su u tom periodu bili vrlo mladi, pa i nezreli.

Bivši dečko Jelene Đoković ubrzo je zavoleo nju 

Ubrzo potom upoznala je Novaka, ostalo je istorija. Jelenina kratkotrajna romansa sa Novakovim kolegom brzo je pala u zaborav, ali ime Ivana Bjelice nastavilo je da se pominje u medijima i mimo rubrika rezervisanih za sport.

 

 

Pre pet godina Ivan je počeo da se zabavlja sa Hristinom Popović koja, osim umetničkog, neguje i sportski duh. Iako o svom odnosu nikada nisu javno govorili, da je ljubavi došao kraj postalo je jasno 2018. godine, kada je plavokosa glumica izbrisala zajedničke fotografije sa svog „Instagram“ profila.