RODITELJI SU JE KAŽNJAVALI, A PRVI POLJUBAC JOJ JE ISPRED CRKVE: Iva Grgurić otkrila sve do sada NEPOZNATE pikanterije iz života! (VIDEO)


IZVOR: Makro PANTIĆ - 20.12.2021 | 20:00


Novi zabavni format na portalu Republika.rs naše poznate ličnosti odgovaraju na pitanja koja im se retko postavljajui to svakog ponedeljka od 21 čas!

Foto: Republika.rs
RODITELJI SU JE KAŽNJAVALI, A PRVI POLJUBAC JOJ JE ISPRED CRKVE: Iva Grgurić otkrila sve do sada NEPOZNATE pikanterije iz života! (VIDEO)

Voditeljka i pobednica rijalitija ,,Zadruga 3" Iva Grgurić, bila je gost naše emisije ''Lično sa..'' i kroz pitanja iz našeg leksikona otkrila detalje iz života koje do sada nismo znali. 

 

 

Iva je kroz odgovore na pitanja otkrila mnoge tajne iz svog života o kojima je do sada ćutala, a neki su nas i iznenadili. 

Između ostalog Grgurićeva se prisetila prvog poljupca i otkrila nam je sve o dečku sa kojim je imala to iskustvo, a onda nam je ispričala sve detalje o njenom hobiju, o kom do sada nije javno pričala. Međutim, to nije sve, kada smo je upitali koju kaznu pamti kada je bila mala, nije krila da nije smela izaći na ulicu, a onda nam je pojasnila i zbog čega. 

 

 

- Da ne mogu iz sobe da izađem, dok ne rešim latinski jezik, ja poštujem to i tako treba! - ispričala je Iva. 

To nije sve, rijaliti zvezda nam je otkrila i da li je za legalizaciju marihuane, ali i mnoge druge pikanterije iz njenog života, kao i to da li je trenutno uživa u ljubavi sa novim dečkom. 

BONUS VIDEO: