RELJU POPOVIĆA UPUCAO ALKOHOLIČAR, LEKARI U URGENTNOM MU SPASILI ŽIVOT: Stavio mu je pištolj na glavu i OPALIO metak! (FOTO)


IZVOR: Republika - 20.12.2021 | 11:47


Nesreća pevača Relje Popovića, koja se i danas prepričava po prestoničkim ulicama, mogla ga je koštati života, a ostavila je večni trag na njegov život.

Foto: youtube.com/TV Prva
RELJU POPOVIĆA UPUCAO ALKOHOLIČAR, LEKARI U URGENTNOM MU SPASILI ŽIVOT: Stavio mu je pištolj na glavu i OPALIO metak! (FOTO)

Reper i pevač Relja Popović pprethodnih nedelja došao je u žižu javnosti zbog njegovog angažovanja na seriji ,,Besa", u kojoj je dobio primamljivu ulogu, a devojke su prosto jedva čekale da ga vide na malim ekranima. Međutim, poznato je da je Relja veran svojoj voljenoj nevečanoj supruzi Nikoliji Jovanović, sa kojom ima dve ćerke. 

Relja je postao popularan u grupi ,,Elitni odredi", u kojoj je bio sa svojim kolegom Vladom Matovićem, koji se, nakon raspada dvojca potpuno povukao iz javnosti. Relja je tokom boravka na estradi pokazao svojoj publici da je multitalentovan, a mnogi su zaboravili njegovu burnu prošlost.

 

 

 

Naime, Relja Popović upucan je sa 19. godina u stuomak, a tada su mu lekari borili za život. Srećom, nakon pucnjave lekari su uspeli da se Relji izbore za život, te je on ostao živ, a počinioc je bio nepoznat muškarac, pa je iz pištolja pokušao da usmrti Popovića. 

Tog 22. maja 2008. godine bio sam u kafiću sa drugom i dve drugarice. Za stolom pored nas sedeo je neki čovek koji je imao četrdesetak godina. Bio je vidno pijan. Sve vreme je dobacivao mojim drugaricama, tražio je od njih da mu igraju na stolu, na šta sam ja odreagovao ‒ ispričao je jednom prilikom i dodao:

 

 

U verbalnoj raspravi u kojoj sam branio svoje drugarice konobarica nam je rekla da izađemo iz lokala jer mora da zatvori. Krenuli smo napolje i on je u tom trenutku izvadio pištolj i naslonio mi ga na glavu. Ne znam ni sam kako sam uspeo da spustim oružje i samo se sećam stravičnog bola u predelu stomaka. Pao sam na zemlju i izgubio svest. Probudio sam se u Urgentnom centru.

Relja je nakon što je upucan i hitne operacije, u bolnici proveo mesec dana, te je opisao kako se osećao nakon što su mu rekli da mu je metak oštetio vitalne organe.

 

 

Deset dana bio sam u šok-sobi sa dvadesetčetvoročasovnim nadzorom medicinskog osoblja. Morali su da me operišu jer je metak povredio vitalne organe. Veliku zahvalnost dugujem profesoru Đukiću koji me je operisao i sve vreme vodio moj slučaj. Ni danas ne znam kako bih mu se odužio za sve što je učinio za mene.

U tom trenutku nepoznati napadač, a samo nekoliko sati kasnije, policija je uspela da ga uhvati i to nedaleko od mesta na kom je upucao Popovića. Nakon suđenja, doneta je odluka, te je osuđen na šest i po godina zatvora. 

 

 

Svakom želim dobro, pa i tom čoveku, ako uopšte može da nađe način da živi sa tim što mi je uradio ‒ poručio je Relja Popović.

BONUS VIDEO: