VUK KOSTIĆ SE POVLAČI IZ GLUME: Glumac završio KARIJERU, a za sve je kriv Vojin Ćetković! (FOTO)


IZVOR: Republika - 16.12.2021 | 14:17


Vuk Kostić iznenadio je sve odlukom da će se povući iz sveta glume, pa je otkrio tajni plan sa kolegom Vojinom Ćetkovićem.

Foto: printscreen
VUK KOSTIĆ SE POVLAČI IZ GLUME: Glumac završio KARIJERU, a za sve je kriv Vojin Ćetković! (FOTO)

Popularni glumac i miljenik ženskog dela publike Vuk Kostić iznenadio je sve svojom odlukom da se povuče iz sveta glume, što je šokiralo domaću javnosti. Glumac Kostić je u intervjuu za Stori otkrio zbog čega je doneo ovako radikalnu odluku za njegov život. 

Foto: Promo foto

Vuk Kostić glumac

 

Vuk Kostić poznat je po mnogim ulogama u svetu srpske kinematografije, a nedavno je napunio 42 godine nakon čega je i doneo odluku da napusti glumu. Uvek blažen među ženama, Kostić je ipak odlučio da kada se prezasiti cele situacije da se povuče u svoje odaje. Kostić je u razgovoru za pomenuti mediji otkrio da se nekoliko puta opekao, jer je bio otvoren kada je njegov ljubavni život u pitanju, pa je baš zbog toga odlučio da svoju romansu sakrije daleko od očiju javnosti. 

Foto: Promo foto

Vuk Kostić

 

Kad završite karijeru, da li ćete živeti u unutrašnjosti ili u Beogradu?

- Ako prođe auto-put do Užica, eto mene na Mokroj Gori i da putujem na predstave odatle u Beograd. A plan za lagano povlačenje vezan je za Bigovo. Sa Vojinom Ćetkovićem imao sam plan da kupimo neku konobu, odnosno kućicu i da predajemo glumu na Cetinju. Da tu pecamo, Bigovo je na dva minuta od Tivta.

BONUS VIDEO: