BIO JE KLINIČKI MRTAV SA 16 PRELOMA U TELU ZBOG NASTUPA SA URAGANKAMA: Potresna ispovest koreografa koji je bio na ivici SMRTI! (FOTO)


IZVOR: Republika - 10.12.2021 | 11:11


Poznati koreograf Alen Sesartić doživeo je nesreću 5. januara kada je krenuo na sastanak sa članicama tria ,,Hurricane".

Foto: Instagram.com
BIO JE KLINIČKI MRTAV SA 16 PRELOMA U TELU ZBOG NASTUPA SA URAGANKAMA: Potresna ispovest koreografa koji je bio na ivici SMRTI! (FOTO)

Jedan od najtraženijih koreografa na Balkanu, koji je rodom iz Hrvatske Alen Sesartić je progovorio o strašnoj nesreći koju je doživeo u trenutku kada je bio u putu za Beograd, kako bi ostvario još jednu saradnju za muzičkim trio ,,Hurricane". 

Alen priča da je imao 16 preloma na telu, a da je trebalo 40 minuta da neko pozove pomoć, te da je bio klinički mrtav.

- Imao sam 16 preloma. Četrdeset minuta je trebalo da nam neko pozove pomoć, a tada je u Lici bilo -20 i sneg. Bio sam klinički mrtav, a najgore u celoj situaciji je što je neko sa skrivenog broja nazvao moju mamu i rekao da sam poginuo -rekao je Alen za 24sata.hr.

 

 

On je ostvario uspešnu karijeru u plesu, a radio je za gotovo sve velike balkanske zvezde, ali i za Lejdi Gagu, Avićija, Vitni Hjuston.

Inače, najpoznatiji balkanski koreograf je ostvario i saradnju sa velikim svetskim zvezdama poput Lejdi Gage, Avićija, ali i Vitni Hjuston. Alena je zapravo pronašla pevačica Doris Dragojevića, koja je odlučila da mu pruži idealnu priliku da se dokaže, a tada je kako kaže i sam imao svega 17 godina. Veliku popularnost u Srbiji je stekao početkom 2021. godine kada je dobio poziv da radi za ,,Hurricane". Naime, on je ka Beogradu krenuo 5. januara, kada se nesreća zapravo i dogodila. Do nesreće je došlo kada je automobil proklizao zbog leda i snega koji su se našli na putu. 

 

 

- Pojas mi je prikliještio vrat i počeo sam se gušiti kako mi je jezik upao u grlo, srećom poznanik ga je u zadnji čas izvadio nakon čega je i on pao u nesvest - rekao je Alen medijima.

Oporavak je trajao čitavih devet meseci, zbog čega je bio onemogućen da se bavi svojim omiljenim poslom - plesom. Međutim, sada, kada je sve prošlo, Alen ponovom srećno pravi neverovatne pokrete koji su osvojili svet. 

 

 

- Svaki čovek u sebi ima neverovatnu snagu, samo je treba pronaći - poručuje on.

BONUS VIDEO: