NIKOLA PRED ISTORIJSKI MEČ U DOMU SAVIĆA: Dule: Rokvići su veliki zvezdaši, ali niko ko Marinko!


IZVOR: Dušan LUKIĆ - 07.12.2021 | 20:30


Poznati pevač Nikola Rokvić objavio je fotografiju iz doma proslavljenog golgetera Crvene zvezde Dušana Duleta Savića.

Foto: instagram/nikolarokvic
NIKOLA PRED ISTORIJSKI MEČ U DOMU SAVIĆA: Dule: Rokvići su veliki zvezdaši, ali niko ko Marinko!

On je pozirao s legendarnim fudbalerom i njegovom suprugom voditeljkom Marinom Rajević Savić, koja duže od tri decenije uređuje i vodi kultnu emisiju "Dok anđeli spavaju". Sin pokojnog Marinka Rokvića u susret značajnoj utakmici koja sutra predstoji crveno-belim, koji jesu osigurali evropsko proleće, ali za direktan plasman u osminu finala tek treba da se izbore, podelio je s pratiocima kako on i Savići bodre naše igrače, od kojih se očekuje trijumf u meču protiv Brage.

- Dok anđeli spavaju, mi navijamo za Crvenu zvezdu. Divni razgovori u toplom domu porodice Savić - napisao je Nikola uz fotografije na Instagramu, ne krijući oduševljenje zbog prijateljstva sa slavnom porodicom.

I njegovi poštovaoci na društvenoj mreži reagovali su s oduševljenjem na Rokvićeve objave, te su ga obasuli komentarima.

- Dobri se uvek prepoznaju, troje divnih, predivnih ljudi, Nikola, tvoje srce je malo, a u njega stanu svi oni koje voliš - samo su neke od reakcija ispod Nikolinog posta.

Ovim povodom kontaktirali smo i sa Dušanom Savićem, koji se prisetio Nikolinog oca, s kojim je takođe bio prijatelj. On je naglasio da će zauvek pamtiti njihova druženja, te istakao da su svi Rokvići zvezdaši, ali niko kao pokojni pevač.

- Marinko je bio sjajan umetnik, pevač i veliki zvezdaš, sve ostalo su moje lične stvari koje me vežu za njega i želim da ostanu lične, to je sve što mogu da vam kažem. Naše dogodovštine i anegdote bih ipak želeo da zadržim za sebe - rekao je Savić za Srpski telegraf.

Podsetimo, Zvezdi treba pobeda da bi se s prvog mesta plasirala u osminu finala Lige Evrope, što je sledeći cilj. Eventualan pad na treće mesto seli crveno-bele u 1/16 finala Lige konferencija. Inače, poslednji meč grupne faze Lige Evrope između Brage i Crvene zvezde se igra u četvrtak od 21 čas.

 

Foto: printscreen

 

 

Marinko igrao protiv

 

Piksija Nikolin otac Marinko Rokvić, koji je preminuo 6. novembra, bio je veliki navijač Crvene zvezde, koja se od njega na svojevrstan način i oprostila nakon njegove smrti. Koliko je voleo crveno-beli klub, dovoljno govori podatak da je i na nedavnim izborima za Skupštinu kluba bio jedan od kandidata, a s fudbalskih i košarkaških terena nije izostajao kada je igrao njegov klub. Osim navijanja, Marinko je voleo i da igra fudbal, a jednom prilikom je se čak zaigrao protiv sadašnjeg selektora naše reprezentacije Dragana Stojkovića Piksija, pa je u jednom intervjuu govorio o tome kako nije smeo da mu priđe u napad da ne bi ispao smešan.

 

Foto: instagram.com/bojanabarovic

 

 

Bojana: Leona navija za dedu

Marinkova snajka Bojana Barović, supruga Nikole Rokvića, objavila je emotivnu fotografiju njihove ćerke Leone s dekom, uz reči koje diraju u srce i dušu. - Rekla je pre neki dan kako navija za dedu... Nisam odmah shvatila o čemu priča, ali mi je ubrzo kliknulo da je mislila na molitvu o kojoj smo često pričali koliko je važna u ovom periodu... I moram priznati, dopalo mi se to njeno shvatanje jer zaista jeste tako, navijamo! Svim srcem - napisala je Bojana, aludirajući na prvih 40 dana kada se, prema pravoslavnom predanju, preporučuje pojačana molitva za upokojene duše dok prolaze kroz mitarstva.