TOZOVČEVA UDOVICA NE MOŽE DA SE ODVOJI OD GROBA! Na kolenima KUKALA: ZAŠTO SI ME OSTAVIO?


IZVOR: Republika - 24.11.2021 | 21:29


Supruga Predraga Živkovića Tozovca, Emilija Mima, ne može da se pomiri sa gubitkom supruga, te je na sahrani Merime Njegomir posetila i njegov grob i na sav glas plakala.

Foto: Republika.rs/ST/Dušan Lukić
TOZOVČEVA UDOVICA NE MOŽE DA SE ODVOJI OD GROBA! Na kolenima KUKALA: ZAŠTO SI ME OSTAVIO?

Predrag Živković Tozovac preminuo je 6.aprila ove godine, a njegova supruga Emilija Mima, ne može nikako da se pomiri sa gubitkom.

Foto: ST/Dragan Kadić

Predrag Živković Tozovac preminuo je u 86. godini od posledica koronavirusa

Nakon što je njen suprug preminuo, ona se u potpunosti povukla iz javnosti, ipak došla je da isprati na večni počinak pevačicu Merimu Njegomir. Emilija je bila u pratnji unuke Jovane Đorđić, a kako je udovici poznatog pevača teško pao gubitak prijateljice, ona nije mogla da se smiri, te su joj suze same padale.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Supruga Predraga Živkovića Tozovca se ne miri sa gubitkom

Kako je Merima sahranjena na Novom groblju, u Aleji zaslužnih građana kao i Predrag Živković Tozovac, Emilija je pred kraj opela, otišla do groba supruga svog supruga, gde nije izdržala, te je naglas kukala i plakala za svojim suprugom, prenosi Kurir.

- Jao, mili moj! Zašto si me ostavio? Kako ću ja da živim bez tebe. Jao, teško mi je! - govorila je Tozovčeva udovica na kolenima pored groba.

Bonus video