STRAŠNO! Rođendanska čestitka se pretvorila u oproštajnu poruku potresne reči najmlađe Merimine ćerke Jelene


IZVOR: Adelarda POPOVIĆ - 20.11.2021 | 21:45


Pesnikinja i jutjuberka Jelena Njegomir, najmlađa ćerka Merime Njegomir pre samo deset dana napisala je prelepu čestitku majci za 68. rođendan.

Foto: printscreen
STRAŠNO! Rođendanska čestitka se pretvorila u oproštajnu poruku potresne reči najmlađe Merimine ćerke Jelene



U desetak redova sada neutešna Jelena kazala je koliko je srećna što joj sudbinski pripala bas takva majka, odnosno što je Merimina ćerka.

- Ne znam šta bi bilo da me odmalena nisi učila da se ljubav deljenjem umnožava. Ne znam gde bih bila da nisam rasla uz tvoju snagu - napisala je Jelena između ostalog u poruci majci dok se ona borila sa opakom bolešću o kojoj je govorila samo sa najbližima.  

Sada kada je preminula vlasnica u regionu omiljenih stihova "Ne pomaže voda majko sa korita Ivanova.." i " Zbog tebe nikom ne dam da me voli, al duša boli", Jelenini prijatelji ispod čestitke ostavljaju poruke saučešća.

Strašno je što su se potresne reci našle tik ispod najlepsih rođendanskih želja koje su bile upućene Merimi i to prošle nedelje, pre samo tačno nedelju dana.

Foto: instagram.com/printscreen

Post koji je objavila ćerka Merime Njegomir

Merima je izgubila bitku za život i iza sebe ostavila unuke koje su joj podarule Jelena i Ljubica, a o kojima je često javno govorila sa neizmernom ljubavlju. Pevačica je priželjkivala da uda srednju ćerku Milicu i da dobije još unučića od ćerki, kao i od sina Marka. Najviše je uživala da na Kosmaju okupi svu decu i unuke i da se šale i razgovaraju posvećeni jedni drugima.

Ljubica se za sada jedina od sve dece oglasila povodom smrti majke i kratkom porukom iskazala patnju.

Čast je biti tvoje dete. Beskrajno mila, moja mamice - napisala je Ljubica na društvenim mrežama.