JOVANA JOKSIMOVIĆ KAKVU NISTE VIDELI: Procurio snimak kako se voditeljka ponaša prema zaposlenima, svi su ŠOKIRANI! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 17.11.2021 | 22:15


Jovana Joksimović napokon je pokazala pravo lice, a njeni saradnici zabeležili su kadrove koji će vas iznenaditi.

Foto: www.youtobe.com/ K1 Televizija
JOVANA JOKSIMOVIĆ KAKVU NISTE VIDELI: Procurio snimak kako se voditeljka ponaša prema zaposlenima, svi su ŠOKIRANI! (VIDEO)

Voditeljka Jovana Joksimović jedna je od atraktivnijih javnih ličnosti na našem nebu, a mnogi su se pitali kakva je ona kada se ugase kamere i kada nema bliceva oko nje. Sada je isplivao snimak koji pokazuje kako se Joksimovićka ponaša sa osobljem oko nje. 

Iako bi mnogi pomislili da je Jovana izuzetno nadmena, kako je i bije glas, ona je sve intrige ovim snimkom razuverila. Uvek strogo profesionalna i otmena, Jovana je na Instagram profilu objavila video snimak, na kom se vidi njeno opušteno izdanje. 

 

 

Jovana u jutarnjem programu zna da bude odsečna, ali gostoprimiva, te uvek od svog sagovornika izvule ono što narod zanima, a svojim staloženim držanjem, zna čak i da isprovocira svoje goste u studiju. 

Kako komentari ispod snimka govore, pratioci su iznenađeni što je Jovana potpuno opuštena i ljubazna prema šminkerima, Jovana im je čak i dozvolila da objave video snimak na društvene mreže. 

Detaljnije pogledajte u nastavku.