NIKAD VIĐENA FOTKA MARINKA ROKVIĆA SA SNAJKOM: Sara se oprostila dirljivim rečima, pa otkrila detalj koji niko nije znao o pevaču! (FOTO)


IZVOR: Republika - 13.11.2021 | 10:33


Sara Rokvić, inače supruga Marka Rokvića oprostila se na Instagram profilu od Marinka Rokvića, pa je objavila fotografiju koju javnost do sada nije imala priliku da vidi.

Foto: ST/N. MANDIĆ

Marinko Rokvić preminuo

 

Pevač Marinko Rokvić preminuo je iznenada 6. novembra nakon duge i teške bolesti kancera pankreasa, zbog čega je njegove porodica zavijena u crno. Marinko je iza sebe ostabio bogatu porodicu udovicu Slavicu, sinove Marka, Nikolu i Dario, kao i snajke Saru i Bojanu. 

Marinko je u svojoj karijeri imao vrlo uspešne hitove, bliske saradnike, a kolege pevači i pevačice su ga obožavale, što su i dokazale time što su u velikom broju došle na njegovu sahranu. Poslednji pozdrav i ispraćaj na večni počinak održao se na Novom bežanijskom groblju, a sada se oglasila Marinkova snajka Sara i objavila fotografiju na Instagramu sa pokojnim pevačem. 

Foto: ST/D. KADIĆ

Nikola Rokvić, Slavica ROkvić Marko Rokvić

 

Nikad viđena fotografija Marinka Rokvića sa snajkom Sarom je raznežila sve, a ona se prisetila emotivnih trenutaka sa njim. 

- U njegovu kuću ušla sam kada mi je bilo 16 godina. Narednih 17, od njega sam doživela samo ljubav i poštovanje, bez ijednog jedinog izuzetka. Stub naše porodice uvek je bio podrška, pomoć i vetar u leđa. Veliki učitelj kako treba ići kroz život. Mnogo sam naučila. Kako treba poštovati druge, pomagati onima kojima je potrebno, a pre svega vrlo voditi računa i o sebi. Kako treba raditi ono što voliš, biti uporan, imati samopouzdanja, truditi se, izgarati za svoju strast, ali nenametljivo i na svoj način. Tražiti kvalitet, i ne pristajati na manje, uvek oprostiti i biti čovek koji svima otvara svoja vrata i ruke. Kako uvek imati na umu da je porodica najvažnija i držati je se čvrsto. Kako biti hrabar, snažan umom, veliki optimista, dostojanstven, čist u duši i podignute glave - napisala je Sara.