MUŽ POZNATE VODITELJKE TRAGIČNO PREMINUO u 37. GODINI: Mirjana Bobić Mojsilović je ostala udovica, sa ćerkom Milom, a evo kako izgleda! (FOTO)


IZVOR: Republika - 03.11.2021 | 09:34


Mirjana Bobić Mojsilović jedna je od poznatijih novinarki, koja je proživela teško odrastanje sa ćerkom Miom, nakon što je ostala udovica.

Foto: youtube.com/TV Prva

Mirjana Bobić Mojsilović

 

Voditeljka i čuvena novinarka  Mirjana Bobić Mojsilović iza sebe ima buran i težak životni put, nakon što joj je suprug preminuo. Naime, voditeljka je supruga izgubila prerano u njegovoj 37. godini života, na tragičan način, a ona ostaje samohrana majka sa malom devojčicom, koju je trebala da izvede na pravi put. 

Stvari su se dešavala brzinom svetlosti, a Mirjana se povremeno priseti teških trenutaka koje je prošla u životu. Mojsilovićka iza sebe ima nekoliko romana, u kojima se protkala delove svog teškom životnog puta, a sada joj je najveća podrška njena ćerka Mila. 

Foto: youtube.com/TV Prva

Voditeljka Mirjana Bobić Mojsilović

 

Mila nije krenula maminim stopama, što njoj nikada nije smetalo, šta više, u svakoj situaciji voli da istakne koliko je ponosna na nju, jer joj je ćerka upisala arhitekturu i vrlo je uspešna u svom zanimanju. Mirjana je uvek isticala da je Mila njena najveća slaba tačka, ali u najlepšem smislu, te da ljubav koju oseća prema ćerki sve ono što je pokreće u životu. 

- Ona je moja slaba tačka u najlepšem smislu. Ljubav prema detetu je najčistija i najuzvišenija, jer je bezuslovna ‒ izjavila je jednom prilikom popularna spisateljica.

Foto: instagram.com

Mirjana Bobić Mojsilović i ćerka Mia

 

- Mi ne biramo svoju sudbinu, ali biramo kako da je nosimo. Ja sam učinila sve da moja ćerka ima srećno detinjstvo i izraste u normalnu i pametnu devojku. Danas je često pitam za savet jer je na mnoge teme pametnija od mene.

Mila i Mira su veoma bliske, dele ista interesovanja, a neke zajedničke trenutke mlada dama beleži i na svom "Instagramu".