GLUMICA KONAČNO POKAZALA NOVOG DEČKA: Nakon razvoda od TRAGAČA, novu ljubav je našla u NJEMU! (FOTO)


IZVOR: Republika - 28.10.2021 | 08:35


GLumica Jelena Đukić, poznata javnosti kao Višnja iz serije ''Igra sudbine'' pre tri godine se razvela od Milorada Milinkovića, tragača iz emisije ''Potera'', a sada se ponovo zaljubila i to ne krije, već ponosno pokazuje novog partnera.

Foto: youtube.com/printscreen

Jelena Đukić našla novog dečka

Glumica Jelena Đokić razvela se pre tri godine od tragača iz kviza ''Potera'', Milorada Milinkovića, a sada ima novu ljubav, dečka kog je rešila više da ne krije.

Naime, iako je retko ko znao da su ona i Milorad razvedeni, jer o tome nisu govorili javno, Jelena je otkrila da su se rastali civilizovano.

Foto: youtube.com/printscreen

Milorad Milinković bivši je suprug glumice Jelene Đukić

- Imali smo civilizovan razvod, i to mi je najbitnije, pre svega zbog ćerke. Zrele smo osobe, a kao javne ličnosti imamo odgovornost da ličnim primerom pokažemo kako zajednica može da postoji čak i ako nije na papiru. Ukoliko supružnici decu stave iznad neispunjenih želja i ličnih frustracija, postoji mogućnost za zdrav rastanak i još zdraviji odnos posle njega - rekla je tada glumica za "Hello".

Nakon razvoda, Jelena se ponovo zaljubila i sreću našla pored Marka Todorovića koji radi i živi u Kanadi, a upoznali su se preko zajedničkih prijatelja.

 

 

Jelena Đukić sreću je sada pronašla pored Marka Todorovića koji živi i radi u Kanadi, a poznanstvo su sklopili preko zajedničkih prijatelja.

- Još jedan izazov je za nas bio je taj što Marko ne živi u Srbiji, pa je upoznavanje, odnosno prepoznavanje, uglavnom teklo preko vajbera. On je beskrajno šarmantan i duhovit čovek, a pre svega neko ko voli ljude i život na sličan način kao ja. Ušao je u moj život u trenutku kada sam se osećala stabilno i zadovoljno. Imala sam u tom momentu sve što mi je bilo potrebno, sem nekoga ko će zajedno sa mnom da umnoži to zadovoljstvo i da nastavimo zajedno da koračamo kroz naredne životne izazove. Oboje imamo brakove iza sebe i verujem da smo u njima nešto naučili - otkrila je Jelena u intervjuu za magazin "Gloria".