VERICA RAKOČEVIĆ ŠUTNULA SVOG MUŽA ZBOG DRUGOG!? Evo ko je KRIVAC ZA RASPAD njihovog braka!


IZVOR: Republika - 06.10.2021 | 10:46


Verica Rakočević i njen dugogodišnji izabranik Veljko Kuzmančević su se na iznenađenje svih rastali. Kako se navodi u medijima njih dvoje su sve manje i manje vremena provodili zajedno, pa je to bio razlog zbog kojeg su im zahladneli odnosi.

 

Foto: prtintskrin kurir tv

Verica Rakočević u jednoj emisiji

Verica Rakočević i njen dugogodišnji izabranik Veljko Kuzmančević su se na iznenađenje svih rastali. Opšte je poznato da su oni dugi niz godina uživali u skladnoj ljubavi, i pored mnogobrojnih prepreka koje su imali, poput velike razlike u godinama.

Naime, raskid  je bio neizbežan, a desio se zbog Vericine privrženosti prema drugom muškarcu. Verica je naprosto očarana Nikšom, sinom svoje ćerke Milene, pa je tako njena veza bila stavljena na test, jer je Veljko ostajao u njihovoj porodični kući u Avali, dok je ona uživala kod svog unuka u Sjedinjenim Američkim Državama.

 

 

- Jeste, konačno sam sazrela da budem prava baba, jer kada se Luka, najstariji unuk rodio, imala sam samo 43 godine i još uvek malu decu. Onda su oni živeli po svetu i nisam imala prilike da tu ulogu obavim kako treba. Potpuno sam poludela za Mileninim Nikšom. Kada bih mogla da dobijem neke pare na lutriji da kupim jedan stan u Njujorku, preselim se tamo i postanem bebisiterka. Nestvaran je, svaki dan se čujemo telefonom, preko video-poziva i sad živi u ubeđenju da sam ja u telefonu - izjavila je poznata kreatorka za Story.

Baš tako je poznata kreatorka ponovo odlučila da svoje slobodno vreme iskoristi za uživanje sa unukom, a njen izabranik je plao u drugi plan, te su mnogi komentarisali da su ga videli na sahrani Ivana Tasovca, što je iznenadilo mnoge jer su mislili da kreatorka ne ide nigde bez svog supruga.