SESTRA RODIĆ KONAČNO PROGOVORILA: Otkrila sve o odnosu sa Zlatinim sinom! (FOTO)


IZVOR: Republika - 16.09.2021 | 11:06


Najstarija sestra Rodić, Nataša Rodić, u žiži je javnosti otkad je povezuju sa sinom Zlate Petrović, Jovanom Pejićem, a ona se sada prvi put oglasila po tom pitanju i otkrila u kakvom su odnosu njih dvoje.

Foto: Instagram/printscreen

Nataša Rodić otkrila u kakvom je odnosu sa Jovanom Pejićem

Porodica Rodić postala je poznata udajom dve ćerke za sinove poznatih pevačica, te se čekalo u koju će se estradnu porodicu ''uvaliti'' najstarija sestra, Nataša Rodić, a onda su u javnosti počeli da je povezuju sa sinom Zlate Petrović, Jovanom Pejićem. Nataša se sada prvi put oglasila povodom tih spekulacija i otkrila da li su nagađanaj tačna i u kakvom su odnosu zapravo ona i Jovan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Rodic (@miss.rodic)

 

Naime, ona je na svom Instagram profilu odgovarala na pitanja pratilaca i tom prilikom otkrila da bi volela da ima troje dece, da joj je nadimak Linda, odgovarala je na pitanja o udaji i putovanjima, a onda joj je postavljeno jedno od pitanja koje sve zanima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Rodic (@miss.rodic)

 

- Da li je tačno da ste ti i Jovan Pejić bili vezi?

- Ja i Jovan nismo imali nikad ništa više od drugarstva - napisala je Nataša i tako stavila tačku na priče o navodnoj vezi nje i Zlatinog naslednika.

Foto: printscreen/instagram.com/miss.rodic

Nataša Rodić otkrila u kakvom je odnosu sa Jovanom Pejićem

 

Naime, Nataša je ovaj put odlučila da odgovara svojim pratiocima na brojna pitanja i otkrije manje poznate detalje iz privatnog života. Prva stvar koju je otkrila je da ne krije sreću budući da je dva puta postala tetka za veoma kratak vremenski period.