ŠABAN BI BIO PONOSAN NA NJEGA: Srećne vesti u porodici, njegov miljenik se OŽENIO! (FOTO)


IZVOR: Republika - 10.09.2021 | 19:32


Šaban Šaulić da je danas živ, bio bi presrećan, jer bi danas proslavio sa miljenikom Ackom Petrovićem njegovu ženidbu.

 

Foto: youtube.com/printscreen

Miljenik Šabana Šaulića se oženio

 

Šaban Šaulić poznat je kao legenda narodne muzike, čije pesme će zauvek živeti, a među narodom se zna da je mnogim pevačima i pevačicama pomogao u karijeri, među kojima je i Aleksandar Acko Petrović. Inače, Acko je bio Šabanov miljenik, pa je dosta vremena proveo sa njim, davajući mu lekcije i savete kada je pevanje i muzika u pitanju. 

Acko se inače danas oženio, a njegova izabranica je prelepa Tanja Simić, koja je sve zasenila njenom venčanicom na svadbenom veselju. 

Podsetimo, Petrović, inače Šabanov miljenik bio je na njegovom konceru u ,,Areni", a sa svojom izabranicom se juče venčao u crkvi, a danas je preko dana održana ceremonija građanskog sklapanja braka pred svedocima. Slike i snimci su objavili na Instagramu, a kadrovi su raznežili sve koji su ih pogledali. 

Foto: instagram.com/zarictina

Acko i Tanja se venčali

 

Na glamuroznoj proslavi Acka i Tanju su zabavljali njegove kolege, među kojima su bili pevačica Ina Gardijan i pevač Milan Dinčić Dinča, koji su atmosferu doveli do usijanja, a svi prisutni imali su priliku da uživaju u prelepim i bajkovitim trenucima.