ŠOK SNIMAK DRAGANE MIRKOVIĆ: Pogledajte kako je pevačica izgleda bez svih PLASTIČNIH OPERACIJA, procurio snimak na internetu! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 10.09.2021 | 19:01


Jedna od poznatijih pevačica današnjice Dragana Mirković nije oduvek izgledala kao danas, sada važi za damu, a nekada je bila u potpuno drugačijem maniru.

Foto: ST/D. KADIĆ

Dragana Mirković ne liči na sebe

 

Pevačica narodne muzike Dragana Mirković oduvek je važila za onu damu koja nema mnogo stila kada je oblačenje u pitanju, iako ima mnogo novca, ona nikada nije umela da se sredi za datu priliku. 

Na bankovnom računu poseduje milione, a kada se pojavi na nekom događaju, njene kreacije uglavnom budu opravdane njenom karijerom. Ili joj stilisti rade o glavi, pa je namerno pakuju u šljokice i kič, ili prosto pevačica nikada ne ume da izabere dobar komad brendirane robe. 

Foto: Privatna arhiva

Dragana Mirković u svakodnevnom izdanju

 

Danas važi za pevačicu koja drži do sebe, svog izgleda, a na društvenoj mreži TikTok pojavio se njen snimak spota, iz ranijih godina, na kom Mirkovićku ne možete da prepoznate. Sada je prepoznatljiva po dugoj crnoj kosi i osmehu od milion dolara, ali 1984. godine Dragana je imala potpuno drugačiju frizuru, način odevanja, ali ni osmeh nije bio ovako blistav.