TIKTOKERU ODUZET AUTO ZBOG NEZAKONITIH TABLICA: Umislio da je u akcionom filmu, pa ih okreće na daljinski, IPAK MOŽE! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 02.09.2021 | 21:44


Poznati tiktoker se hvalio na društvenim mrežama automobilom marke ''Audi'' koji poseduje, ali i tablicama koje se okreću i menjaju natpise, kao u akcionim filmovima, ipak policija je uspela da ga uhvati i oduzme vozilo.

Foto: tiktok.com/printscreen

Tiktokeru oduzet automobil

 

Poznati tiktoker hvalio se po društvenim mrežama automobilom marke ''Audi'' koji poseduje, a ponajviše se hvalio tablicama koje ima. Međutim, danas mu je auto oduzet, prenosi Kurir.

 

 
$bp("Brid_30618823", {"id":"22746","width":"16","height":"9","video":"855960"});

 

Naime, on se na društvenoj mreži Tik Tok pohvalio manevrom koji se može nazvati džejmbondovski, jer pritiskom dugmeta na manjem daljinskom upravljaču, tablice se okreću i menjaju, što je zakonom zabranjenom.

Na snimku se vidi tablica beogradskih registracija i natpisa ''Pablo'', koja se za trenutak posla okrene u natpis "Ne može". Međutim, policija je nedavno pokrenula akciju kontrole nasilničkih vožnji koje se objavljuju na društvenim mrežama, "Pablo" je jedan od prvih koji je "pao" u akciji, te mu je pokazano da ipak može.