LUNA I MARKO NA ĆERKI ZARADILI 5.000 EVRA? Par vrtoglave sume novca dobija od klipova!


IZVOR: Republika - 27.08.2021 | 10:58


Luna i Marko ne prestaju da šire svoj biznis na Jutjub sceni i da zarađuju vrtoglave sume novca, a sada su samo od snimka u kom su predstavili ćerku Miu zaradili 5.000 eura.

Foto: instagram/ luna_djogani

Marko Miljković i Luna Đogani zaradili na ćerki nekoliko hiljada eura

 

Najpoznatiji rijaliti par Luna Đogani i Marko Miljković nakon što su dobili ćerkicu Miu odlučili su da je ne kriju od očiju javnosti, već da je pokažu svojim pratiocima na njihovom jutjub kanalu.

Njeno prvo predstavljanje javnosti izazvalo je haos među pratiocima i njihovom vernom publikom koja je jedva čekala da vide Luninu i Markovu naslednicu, a paru je Mia u prvom videu za jedan dan donela 5.000 eura, prenosi Kurir. 

 

 

Kako svoje Instagram profile, tako i Jutjub kanal sve više razvijaju, izbacivajući video snimnke iz svakodnevnog života, a njihovi pratioci to nagrađuju brojem pregleda koji raste iz dana u dan, a paru to donosi vrtoglave sume novca.

 

 

Kako se procenjuje, video u kom su predstavili Miu, pregledaj je 500.000 puta, a za njega su dobili 5.000 eura. Ovo nije prvi put da od svojih snimaka zarade sličnu smu novca, a prema procenama sajta na kom objavljuju snimke, za dva meseca, Luna i Marko su zaradili oko 12.000 eura.