KRISTIJAN OSUO PALJUBU PO ŽABCU: On je MENTALNO POREMEĆENI DRIPAC, klošar koji TRAŽI BATINE!


IZVOR: Republika.rs - 23.08.2021 | 20:33


Kristijan Golubović najavio obračun sa Nebojšom Tubićem Žabcom zbog uvreda koje je ovaj izneo na njegov račun tokom jednog javnog gostovanja na televiziji.

Foto: youtube.com/

Žabac i Kristijan

 

Kristijan Golubović izrevoltiran time što ga je Nebojša Tubić Žabac javno prozivao najavio je da mu sprema batine i izneo niz uvreda na njegov račun:

 - Opet on mene spominje. Traži batine. On je mentalno poremećeni dripac, slinavi klošar koji ide ulicama kao da je retardiran. Mi njega ne diramo i ne bijemo samo zato što nam ga je žao. Bog ga je već kaznio što je ovakav kakav jeste - započeo je Kristijan i nastavio:

-Do sada smo ga tri ili četiri puta locirali u Novom Sadu, pozivao se da mu je kum Joca Amsterdam. Jednom prilikom, na poseti pitao sam Jocu, je li šta se*re onaj balavi da ti je kum, on je bio u šoku i rekao ma pusti kakav kum, nije on meni ništa. Čak je i on rekao da se Žabac osilio, da pravi probleme među ljudima, spletkari. Priča svašta o Ceci, Legiji, meni, ne znam šta mu to treba. Potonuo je u blato između Pčelareva i Novog Sada, tu mu je trasa na kojoj redovno dobija batine. Duguje po 600 dinara za pasulj i onda dobije batine zbog tih para - rekao je Golubović za Kurir.