UROŠ ŽIVKOVIĆ POKAZAO PRVU LJUBAV: Pevač otkrio šta voli, pa devojkama poslao jasnu poruku! (FOTO)


IZVOR: Republika - 15.08.2021 | 14:32


Zvezda Granda i jedan od najpoznatijih mlađih pevača Uroš Živković oduševio je sve kada je na svom Instagram profilu podelio fotografiju na kojoj sedi na traktoru, a onda otkrio da je upravo traktor njegova prva ljubav i da je naučio njega da vozi, pa tek onda automobil.

Foto: instagram.com/zivkovicuros

Uroš Živković

 

Zvezda "Granda", Uroš Živković nedavno je iznenadio sve svoje pratioce kada je na Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj sedi i pozira na traktoru, što je izazvalo lavinu pozitivnih komentara, a malo ko zna da je traktor zapravo Uroševa prva ljubav.

 

 

- Prvo sam naučio da vozim traktor i kombajn, pa tek onda auto. Traktor je moja prva ljubav - rekao je Uroš, pa otkrio kakve ga uspomene vežu za selo.

 

 

- Na selu sam naučio da vozim i mnogo volim selo, idem ceo život od kad sam bio dete. Ova korona mi je omogućila da idem na selo, da uživam i odmaram sa porodicom. Gurman sam veliki, odem tamo, obrnem prase, jedem, pijem domaće vino ili pivo i tako - ispričao je.

 

 

- Devojke gledaju ko kakav auto vozi, ali ja bih pre, da sam u inostranstvu na primer, gledao traktore koji koštaju i po pola miliona evra. Tako da, devojke, bežite na selo, pustite G-klase i BMW-ove - rekao je Živković u emisiji "Grand news".