OVO JE ISTINA O ŠABANOVOJ KUĆI! Pevačeva UDOVICA otkrila sve detalje: Ogavno!


IZVOR: Republika.rs - 13.08.2021 | 15:41


Nakon pogubije pevača Šabana Šaulića u javnosti su se pokrenule brojne teme, a jedna od njih je i ta da će njegove porodica prodati kuću u Krčedinu koju je on mnogo voleo.

Foto: Promo foto

Šaban i Goca Šaulić

 

Goca Šaulić, udovica pevača Šabana Šaulića otkrila je kakvi su zapravo planovi za kuću u Krčedinu, ali i kako se oseća nakon sveg ovog perioda koji živi bez svog voljenog supruga.

Šaulićka ne krije koliko su je iznervirale spekulacije da će se kuća prodati: 

-Ma to ništa nije istina. Niko ništa ne ruši i zašto bi prodali tu kuću? To nije tačno. Toliko ima ogavnih izmišljotina da ih više ne čitam, niti mi moje godine dozvoljavaju da tako nešto komentarišem - istakla je Goca za Blic, pa dodala: 

Ne znam šta bih vam rekla na to pitanje kako sam. Onako sam i dalje. Čak ni ovaj period pandemije za mene nije bio drugačiji, jer takav način života meni već dugo traje. Trebalo mi je da ne mogu da putujem da budem malo sama sa sobom i sa decom. Hvala bogu krenule su i lepe stvari da dešavaju, unuk Luka se oženio, pa sam dobila i praunuku i srećni smo svi zbog toga. Valjda posle neke velike tragedije i tuge, koja uvek ostaje u srcu, malo život ide na drugi način i moramo da ispoštujemo i te stvari. - kaže Goca.