MILICA PAVLOVIĆ PROGOVORILA O UDAJI ZA VATERPOLISTU! Pevačica više ne skriva ljubav sa Saveljićem!


IZVOR: Republika.rs - 07.08.2021 | 18:45


Atraktivna pevačica Milica Pavlović već mesecima se viđa sa atraktivnim sportistom Nikolasom Saveljićem, te je mnoge zanimalo kada će vezu podići na viši nivo.

Foto: Promo

Milica Pavlović

 

Milica Pavlović vešto je skrivala vezu sa atraktivnim sportistom, međutim, onda je "Paparaco lov" snimio sa njim u društvu i to nekoliko puta. Oni su viđeni i na nekoliko gradskih dešavanja dok je Nikolas Saveljić boravio u Beogradu.

Iako Milica Pavlović retko govori o emotivnom životu, a na pitanje kako održava vezu na daljinu sa vaterpolistom Nikolasom Saveljićem i da li je zamaraju putovanja Srbija - Crna Gora, kao i kad će svadba, kroz smeh priča:

- Doći će sve u pravo vreme. Sve ide kao po loju! - kaže pevačica za Blic.

Inače, pevačica je nedavno govorila o tome kako izgleda njeno venčanje iz bajke, te nema sumnje da će upravo tako prirediti kada bude stala na ludi kamen sa atraktivnim Saveljićem:

Foto: youtube.com/pink.rs

Milica Pavlović i Nikolas Saveljić

 

- Kao i svaka devojka, i ja sam princeza. Maštam o tome da bude nešto veliko, lepo i bajkovito. To što sam sa juga ne znači da ne volim i moderne stvari. Tako da će na mojoj svadbi biti sve što je u tradiciji našeg naroda, ali i ono što trenutno “vrišti” na Instagramu. Sve to volim - rekla nedavno Milica.