ŽENE ČINE GORE STVARI OD MUŠKARACA: Edita progovorila o emotivnim odnosima, ljubavi nema bez PREVARE?!


IZVOR: Republika - 05.08.2021 | 15:18


Edita Aradinović neretko komentariše muško ženske odnose, ali svoj ljubavni život uspeva da sakrije od medija i javnosti, sada je otkrila da li je i dalje stava da prave ljubavi nema bez prevare, ali i kakve su žene u vezama.

Foto: E-Stock

Edita Aradinović

 

Pevačica Edita Aradinović svoj emotivni život skriva od očiju javnosti, a sada je u jednoj emisiji govorila o prevarama u vezi i otkrila da li je još uvek mišljenja da bez prevare ljubavi nema, prenosi Pink.rs.

- Svi mi težimo nečemu dobrom, ja kao javna ličnost imam dužnost da im dajem najbolju sliku sebe, jednostavno da dobro zračim na ljude. Koliko su muškarci neverni, toliko su i žene, žene umeju da budu gore od muškaraca i da učine i gore stvari. Ne znam zbog čega sam to rekla, ali svakako nije da to ne mislim. Jeste kontraditkorno naspram onoga što ja pričam - rekla je Edita.

 

Foto: Zabava

Edita Aradinović o prevarama u vezi

 

Njen novi album svi čekaju, ali izgleda kao da se ništa ne dešava po tom pitanju, pa je ona otkrila kakva je situacija:

- Nadam se da će to biti ove godine, ako ne bude kraj godine, onda početkom sledeće. Ovo sad zvuči neprofesionalno, ali bitno da se radi album, a kada će izaći - koga briga - bila je iskrena pevačica.