(FOTO) BOL JE NEIZDRŽIVA: Godišnjica SMRTI isidore Bjelice zavila je njenu porodicu u CRNO, Lav Pajkić progovorio o gubitku majke!


IZVOR: Republika - 05.08.2021 | 11:22


Isidora Bjelica izgubila je borbu sa opakom bolešću pre tačno godinu dana, a o bolu koji i dalje oseća njena porodica, progovorio je njen sin Lav Pajkić.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Godinu dana bez Isidore Bjelice

 

Godinu dana prošlo je od kada nas napustila spisateljica i književnica Isidora Bjelica, koja je iza sebe ostavila prelepe romane. Isidora je izgubila tešku i dugotrajnu borbu sa opakom bolešću, a njena porodica je bila kroz sve bolne trenutke sa njom.

Iako je obišla ceo svet da bi pronašla lek, boraila se snažno protiv ove užasne bolesti, Isidora nije izdržala do kraja, te se predala. Spisateljica je iza sebe ostavila dvoje dece Lava i Vilu, koji ni danas ne mogu da se pomire sa gubitkom majke.,

 

 

Njen sin Lav Pajkić progovorio je o bolu koji ne može da preboli od kada je saznao da mu je majka preminula.

- Godina bez majke je najtužnija godina za moju porodicu. Nedostaje nam mnogo, pogotovu u stvarima koje smo radili zajedno. Kao i kod svakoga, kada izgubiš voljenu osobu to je neizdrživa bol sa kojom se nosimo svakodnevno. Sećanje na nju nikada neće izbledeti - rekao je kratko i kroz suze Lav Pajkić za "Naj ženu".

 

 

- Ne znam šta bih vam rekao... U stanju sam šoka! Vest me je zateka potpuno nespremnog, iako čovek nikada nije spreman da izgubi roditelja, koliko god godina da ima. Kako ovo izdržati - rekao je Lav Pajkić nakon smrti svoje voljene majke 2020. godine.

Bjelica je bila poznata ne samo po svojoj oštroumnosti, već i po svom omiljenom modnom dodatku - šeširu, te je tako u jednom svom instagram postu napisala i koji je to razlog zbog kog najviše voli da nosi šešire.