(VIDEO) ZBOG NJEGA DEVOJKE ZAČINILE VEĆ ZAPALJIVU ATMOSFERU! Popularni domaći di - džej Marko Nastić otkrio ONO ŠTO JE SVE ZANIMALO!


IZVOR: Anđelija GRUJIĆ - 10.07.2021 | 12:10


Mnogi ga obožavaju, a on je otkrio kako se trenutno oseća!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Zgodne devojke dodatno su začinile atmosferu!

Marko Nastić popularan je di-džej u Srbiji gde svira i radi sada već 23 godine, njegovu muziku vole i stariji i mlađi, a on nam je otkrio kako se oseća.

Za portal "Republika.rs" Nastić je govorio o detinjstvu, roditeljima, strahovima i najvećem domaćem festivalu, Exit-u, na kome je sinoć nastupio jubilarni 20. put.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Razgovarali smo i o mlađim generacijama!

Di-džej je na novosadskoj sceni napravio ludnicu, a dobru muziku dodatno su začinile atmosferu koja je već gorela. Publika je mogla da uživa u pogledu na devojke koje jedva da su bile obučene, ali i da uživa u omiljenim Nastićevim hitovima.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Posetioci su uživali u pogledu!

- Radim na novom albumu i moram priznati da se plašim. Sve sam spremio, ali iskreno dugo nije bilo nastupa, pesme se non stop izbacuju, pitanje je da li treba sad izdati album po svaku cenu- rekao je Nastić za "Republiku".

Foto: ST/Nemanja Pančić

A ni Nastiću nije bilo loše!

Porazgovarali smo i o početku njegove karijere, a onda nam je otkrio kako su njegovi roditelji reagovali kada su čuli da hoće da postane di-džej:

- Nije im se baš svidela ideja. Pokušali su da me ubede da studiram, ali posle su bili ponosni.

Ostatak intervjua možete pogledati na početku ovog teksta.