(FOTO) JAMI POBESNELA: Jasna Milenković osula po umetnicima iz BIVŠIH republika: DOBRO DOŠLI U BRATSKU SRBIJU!


IZVOR: Republika - 04.07.2021 | 18:05


Jasna Milenković Jami na svom Instagram profilu postavila je objavu koja je sve šokirala, potkačila kolege iz bivših republika, pa osula i po menadžerima prestoničkih lokala.

Foto: ST/D. KADIĆ

Jasna Milenković Jami

Jasna Milenković Jami napravila je pravu pometnju objavom na svom Instagram profilu, a ono što je napisala iznenadilo je sve njene pratioce.

Naime, pevačica je očigledno izrevoltirana celokupnom situacijom koja se dešava na estradnoj sceni, te davanjem medijskog prostora i posla pevačima sa prostora bivših republika, izgleda da nije mogla da se suzdrži pa je poslala jasnu javnu poruku svim umetnicima drugih zemalja, predstavivši se kao domaćin Beograda.

- Iako većina organizatora, menadžera, medija i vlasnik lokala odlično rade svoj posao, kao domaćin Beograda želim da i ja pozovem sve umetnike iz bivših republika da dođu u što većem broju, jer bez vas nema noćnog provoda u glavnom gradu, a i taman da pojačate budžet, s obzirom na to da se ne zna šta nam donosi jesen. Što se nas, Beogradskih umetnika tiče, nama novac nije potreban, jer živimo od ljubavi prema muzici, a i posle korone smo vas duplo željni. Dobrodošli u bratsku Srbiju i Beograd - napisala je Jami.

Foto: printscreen

Jamina objava na Instagram profilu