(VIDEO) BIO BIH SREĆNIJI DA MI JE BRAT ŽIV, LUKA MU JE BIO NAJVEĆA RADOST! Hasan Dudić došao na slavlje kod Šaulića očiju PUNIH SUZA!


IZVOR: Republika.rs/M.P - 30.06.2021 | 20:33


Porodica Šaulić priredila je slavlje povodom rođenja ćerkice Luke Adžića, sina Sanele Šaulić. Pevač Hasan Dudić došao je na proslavu očiju punih suza.

Foto: youtube.com/Republika

Hasan Dudić na slavlju kod porodice Šaulić

Mladi fudbaler Luka Adžić, sin najstarije ćerke Šabana Šaulića Sanele dobio je dete i tim povodom porodica je organizovala veliko slavlje u jednom restoranu u Beogradu.

Među zvanicama bio je i pevač Hasan Dudić brat pokojnog pevača Šabana Šaulića. On je očiju punih suza progovorio o legedarnom pevaču i pomešanim emocijama koje u ovom trenutku ima:

- Srećan sam, bio bih još srećniji da mi je brat živ i da bude ovde. Luka je bio njegova najveća radost, on mu je unuk prvenac - rekao je Hasan za Republiku.

Pevač se osvrnuo i na svoje zdravlje, kaže da se oseća promenljivo nakon što je preležao koronu, ali da ide na kontrole. Ipak, to ga neće sprečiti da večeras popije koju čašicu u čast rođenja Lukine ćerke.

Podsetimo, Luka Adžić i njegova supruga postali su roditelji malene devojčice juče popodne, te su za danas organizovali veliko slavlje.