OTKRIVENO ŠTA JE CECA POKLONILA ANASTASIJI ZA GLAMUROZNI ROĐENDAN: Dar vredan 20.000 evra!


IZVOR: Republika - 26.05.2021 | 11:00


O slavlju koje je sinoć priredila Anastasija Ražnatović povodom 23. rođendana dugo će se govoriti, a mnoge je zanimalo šta joj je poklonila mama, Svetlana Ceca Ražnatović.

Foto: ST/Vladimir Lukić, E-Stock/Danijel Milutinović

Ceca nije štedela na Anastasijinom poklonu...

Ceca je odlučila da obraduje ćerku i ovoga puta pokloni joj nešto originalno, a pri tome nije štedela. Ona je odlučila da Anastasiji pokloni rođendansku proslavu pa je pažljivo odabrala restoran u kom će njena mezimica slaviti i preuzela na sebe sve oko organizacije počev od torte, vatrometa pa čak se pobrinula i za toaletu koju će slavljenica nositi. 

S obzirom na to da Anstasija prošle godine nije slavila rođendan zbog korona virusa, Ceca je želela da to ove godine nadoknade. 

A jedino što je pevačica zamolila ćerku je da napravi spisak zvanica, dok se ona pobrinula za ostalo. Ceca nije dozvolila nikome da se meša u organizaciju, počev od odabira jelovnika, muzike, pa sve do najsitnijih detalja, piše Kurir. Kako izvor blizak Ražnatovićki kaže, ona nije štedela ni na jednoj stvari, a samo zakup restorana košta papreno.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Njeno je bilo samo da uživa... Anastasija

- Iako broj zvanica nije bio veliki zbog poštovanja epidemioloških mera, pevačica je samo na to dala približno deset hiljada evra. Reč je o jednom od najluksuznijih lokala u Beogradu, gde stolica po gostu košta oko sto evra. Iako su joj članovi porodice, partner Bogdan Srejović i Anastasijin dečko Đorđe Kulić nudili pomoć u organizaciji i želeli da preuzmu na sebe bar nabavku pića, Ceca ni to nije dozvolila. Sama je izabrala nekoliko boca šampanjca i belog i crnog vina i za to je dala nešto više od 3.000 evra. - kaže sagovornik. 

Foto: ST/V. LUKIĆ

Postarala se za sve... Ceca Ražnatović

Ponosna mama je želela da njena naslednica izgleda posebno na svoj rođendan, pa je u dogovoru s njom angažovala i kreatora da joj sašije toaletu. U pitanju je haljina žute boje rađena po meri, koju je platila dve hiljade evra. Naravno, ni torta za slavljenicu nije bila ništa manje glamurozna i koštala je preko 500 evra, dok je za vatromet iskeširala dve hiljade evra. Ukoliko se u obzir uzmu i ostale sitnice i detalji, dekoracija, pokloni za goste, kao i bend koji je zabavljao zvanice, suma sumarum je da je Ražnatovićka rođendanski poklon platila 20.000 evra.

Inače, Anastasija je ponoć i rođendan dočekala u krugu porodice, u vili na Dedinju, a društvo joj je pravio i dečko Đorđe, s kojim je započela zajednički život. On se tokom proslave nije odvajao od pevačice, pazio je da joj ništa ne zafali, ali slavljenica nije želela da otkrije šta joj je poklonio.