JA NISAM DAVALA SAVETE RODITELJIMA DOK NISAM POSTALA MAJKA: Ana Štajdohar se pere zbog uvrede upućene ženi koja nema decu!


IZVOR: Republika - 29.04.2021 | 13:42


Pevačica Ana Štajdohar našla se na meti osude zbog rasprave koju je imala sa jednom ženom na Tviteru koju je uvredila jer nije majka, a sada se oglasila i pokušala da se opravda.

Foto: instagram.com/ana.stajdohar

Bolje da se nije oglasila... Ana

Cela rasprava je počela kada je suprug Ane Štajdohar, Nikola Demonja, napisao da nije imao sina gde da odvede u toalet u jednom objektu, a korisnici Tvitera, koja joj je dobronamerno dala savet, pevačica odbrusila i uvredila je na najgrublji mogući način, isitičući da se ne razume u roditeljstvo.

Sada se Ana ponovo oglasila na Tviteru i tvrdi da su njene reči izvučene iz konteksta:

- Nikada nisam izgovorila ni pomislila da su biološke majke veće i važnije od osoba koje nemaju biološku decu. Kada nisam bila roditelj, nisam davala savete drugim roditeljima šta da rade sa svojom decom, jer nisam znala gotovo ništa o tome. To je neko preokrenuo u “ja se rugam”. Ne, ja se nisam rugala i nisam prozivala ljude bez dece, niti majke koje su decu usvojile. Otišli ste predaleko u nadogradnji mog tvita. Ne želim više da komentarišem, juce smo ostali bez prijatelja i kolege, grozno se osećam i bez vaših optužbi za nešto što nije rečeno.