ISTINA O ODNOSU BALAŠEVIĆA I BILJE KRSTIĆ: Pisalo se da mu je ona prva ljubav, a evo šta mu je bila!


IZVOR: Republika - 14.04.2021 | 13:50


Pisanja da je pevačica etno muzike Bilja Krstić prva ljubav Đorđa Balaševića, objasnio je dobro upućen izvor koji je otkrio pravu prirodu odnosa muzičarke i kantautora, a koji se javio redakciji Republike.rs.

Foto: ST/N. MANDIĆ, facebook.com/Beba Balasevic

Bilja i Đole

Pesma "Jedan Saša iz voza" grupe "Rani mraz" u čijem su sastavu 1979. godine bili Đole i Bilja, svakako je nastala na osnovu emotivnog života poznate pevačice, što je potvrdio njen tadašnji momak:

- Ukratko, ja sam Saša iz voza...Bilja i ja smo se u to vreme zabavljali, Đole je hteo da Bilja peva jednu pesmu na prvom albumu "Mojoj mami" i već kakav je bio, umešao je i mene u priču. Đole i Bilja nikad nisu bili u ljubavnom odnosu, isključivo u poslovmom, i kasnije prijateljskom, iz čega je niklo kumstvo. Inače, naravno da je Đole imao devojke pre Olivere, ali to svakako nije bila Bilja - napisao je Saša koji je akter ljubavne priče na osnovu koje je pesma "Saša iz voza" i nastala.

Foto: e-stock/D. MILOVANOV

Autor je ogromnog broja pesama... Balašević

Đorđe Balašević autor je ogromnog broja hitova, a preminuo je 19. februara od posledica korona virusa.  Za sobom je ostavio suprugu Oliveru, ćerke Jovanu i Jelenu, kao i sina Aleksu.