(VIDEO) VANJA KNEŽEVIĆ ODGOVORILA POPOVIĆU: OPRAŠTAM VAM MALTRETIRANJE!


IZVOR: Republika.rs - 25.03.2021 | 19:49


Nakon što je "Grand" odlučio da diskvalifikuje takmičarku Vanju Knežević jer je navodno vređala Jelenu Karleušu, podigla se ogromna prašina u javnosti. Danas je Saša Popović pokušao da opravda potez produkcije, međutim, Vanja je večeras iznela svoju verziju priče koja se ne poklapa sa njegovom.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Vanja Knežević

Saša Popović jutros je gostujući u jednoj emisiji govorio kako je Vanja Knežević svojim neprimerenim ponašanjem zaslužila diskvalifikaciju jer je objavila postove na društvenim mrežama u kojima se vređa članica žirija.

On je istakao  i kako je takmičarkin otac molio da je vrate u takmičenje, ali se dotakao i toga da je ova situacije odličan marketing jer je naredna emisija bila najgledanija u poslednjih nekoliko godina.

Sada se oglasila i Vanja Knežević i iznela svoju stranu priče:

- Nažalost, ova tema je već otišla predaleko i zaista smo ušli u taj začarani krug. Moram da demantujem neistine koje je Saša izneo jutros u emisiji. Ja sma želela da pređem preko svega što se desilo, međutim, kada sam pogledala spornu emisiju ( nakon koje sam diskvalifikovana), dobila sam potpuno drugačiji utisak o svemu tome. Onakvi komentari zaista nisu bili nešto što se može nazvati vetrom u leđa, to je bilo indirektno psihičko zlostavljanje - počela je Vanja priču u svom obraćanju na Instagramu.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Vanja Knežević, Marija Šerifović i Jelena Karleuša

-  Ja sam odreagovala kako sam odreagovala, diskvalifikovali su me i smatrala sam da je to dovoljno da se tu stavi tačka na sve. Međutim, ne , dotična osoba je nastavila da me vređa. Ta obraćanja su bila preterana i neadekvantna. Trudila sam se da da budem fina nakon svega. Međutim, Saša sve što pominje u emisiji jeste taj moj stori, smatram da nije pristojno i to što se hvali rejtingom nakon te emisje - rekla je takmičarka, pa dodala: 

- Na kraju je najbitnije ko je čovek. Želim da im kažem da im eto opraštam tim maltretiranjima jer ne želim više da se oglašavam ovim povodom - zaključilaje Vanja.