NA SUĐENJU ĆE SE POJAVITI SVEDOK SA JAKIM DOKAZIMA: Lečić nakon video snimka počeo da GUBI PODRŠKU!


IZVOR: Republika - 25.03.2021 | 09:36


Glumac Branislav Lečić juče se obratio sugrađanima video snimkom u kom je najpre objašnjavao da javnost ne bi trebalo da ga osuđuje, a potom zamolio Danijelu Štajnfeld da kaže istinu i da dematuje tvrdnje da ju je on silovao.

Foto: youtube.com/Radio 021, printscreen

Branislav Lečić sutra u tužilaštvu zbog optužbi za silovanje Danijele Štajnfeld

Lečićevo obraćanje gledali su mnogi i dok je do tada imao samo reči hvale na svom profilu na "Fejsbuku", nakon ovog video snimka, počeo je da gubi podršku.

Foto: ST/N. PANČIĆ

Branio se obraćanjem javnosti... Lečić

Njegovi pratioci zamerili su mu što se "pere", jer kako smatraju, ako je nevin to će i dokazati i nema potrebe da ikome objašnjava putem video poruke.

A s druge strane postoje i oni koji tvrde da Lečića ne mogu spasiti nikakve poruke o tome da je njegova duša "silovana", niti bilo šta drugo jer, navodno, u ovom slučaju postoji svedok sa jakim dokazima.

- Mogu samo fanovi da ga spasu, neka pišu peticiju. Na sudu će se pojaviti svedok sa mnogo jakim dokazima - piše u jednom od komentara nepoznate ženske osobe. 

Foto: facebook.com/Branislav Lečić

Branislav Lečić sutra će se pojaviti u Višem javnom tužilaštvu kako bi dao izjavu o slučaju u kom ga je Danijela Štajnfeld prijavila za silovanje.