DANIJELA ŠTAJNFELD OTKRILA KOJA KOLEGINICA JE ČUVA: Ona joj je zaštita!


IZVOR: Republika - 23.03.2021 | 14:48


Glumica Danijela Štajnfeld otkrila je Višem javnom tužilaštvu ime svog silovatelja za kog se ispostavilo da je glumac Branislav Lečić, a nakon ove strašne informacije, mnoge njene kolegincie stale su uz nju.

Foto: printskrin

Koleginice stale uz glumicu... Anica i Danijela u filmu "Ivkova slava"

Putem društvenih mreža Danijelu su mnoge glumice podržale, a među njima Milena Radulović koja je i sama prijavila seksualno zlostavljanje, kao i Iva Ilinčić, zatim glumice Tamara Dragičević, Jelisaveta Orašanin, Anđela Jovanović, Marina Ćosić, Ivana Dudić i mnoge druge. A Štajnfeldova je nakon podrške glumice Lene Bogdanović otkrila da je ona štiti.

Foto: instagram.com/lenabogdanovic

Pružila podršku Danijeli... Lena Bogdanović

Danijela je objavila koleginicinu podršku na svom profilu na Instagramu, uz rečenicu:

Foto: printskrin

Oseća se sigurno... Danijela

- Čuva me Lena Bogdanović.

Foto: instagram.com/danijelastajnfeld

Po svemu sudeći, Lena i Danijela dobre su koleginice i prijateljice, a Štajnfeldova je već govorila o tome da se plašila da prijavi Lečića.

- Imala sam ideju da napravim film o posledicama silovanja i se**ualnog zlostavljanja iz perspektive i žrtava i ljudi koji su počinili te zločine. Kada sam pogledala sirov materijal, ohrabrila sam se i u poslednjem trenutku odlučila da i ja podelim svoju priču sa gledaocima. Nisam se usudila da bilo kome kažem da sam se**ualno zlostavljana. Bojala sam se da ću trpeti velike posledice ako bilo kome to prijavim. Plašila sam se za bezbednost svoje porodice, kao i za svoju budućnost – ispričala je ranije Danijela.