SVEDOČIĆU PROTIV DVOJICE: Posle Danijele Štajnfeld, oglasila se i Bojana Maljević sa OPTUŽBAMA!


IZVOR: Republika - 23.03.2021 | 10:09


Borbu koju je pokrenula Milena Radulović protiv Miroslava Mike Aleksića, sada je nastavila Danijela Štajnfeld koja je Branislava Lečića optužila za silovanje. A izgleda da će se ovaj niz zlostavljanja u svetu glume nastaviti jer je glumica Bojana Maljević najavila optužbu protiv dvojice muškaraca koji su, navodno, i njoj nešto loše učinili.

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ, printscreen

Bojana podržala Danijelu...

Tokom jučerašnjeg dana veliki broj glumica pružio je podršku Danijeli koja je najpre obelodanila informaciju da je silovana i da je reč o moćniku iz filmske industrije, da bi sada u Višem javnom tužilaštvu otkrila da ju je napastvovao kolega Branislav Lečić.

Ova informacija, juče je šokirala javnost, a među onima koji su podržali Štajnfeldovu je i Bojana Maljević, koja je sa Lečićem glumila u filmu "Bulevar revolucije" 1992. godine:

Foto: youtube.com/ hrcili

Bojana i Lečić u filmu "Bulevar revolucije" (1992)

- Jednom ću svedočiti protiv dvojice. A ljudi treba da razmisle koliko svojim reakcijama (koje mediji potom užasno prenose) upravo onemogućavaju ili usporavaju da se mnoga svedočenja dese što pre – najpre je napisala Maljevićka na svom Tviter nalogu, pa dodala:

Foto: youtube.com/printscreen

I ona ima nešto da prijavi... Bojana Maljević

Ko god misli da je ćutanje nedostatak hrabrosti, ne zna ništa o traumama i naporima da se sačuvaju zdravlje, snaga, porodica, deca, vera u sebe i poverenje u druge.

Ko god misli da je ćutanje nedostatak hrabrosti, ne zna ništa o traumama i naporima da se sačuvaju zdravlje, snaga, porodica, deca, vera u sebe i poverenje u druge. 

Podsetimo, nakon vesti da ga je Danijela Štajnfeld imenovala kao moćnika iz filmske industrije koji ju je silovao, glumac Branislav Lečić oglasio se nekoliko puta.

U svojoj poslednjoj izjavi rekao je:

– Ja, Branislav Lečić iz Beograda, najodlučnije poričem bilo kakve optužbe koje su na moj račun iznete. Nikada u svom životu nisam počinio niti jedno krivično delo, a kamoli delo silovanja ili bilo koje njemu srodno ili slično delo!