(FOTO) NIJE IZDRŽALA!! Oglasila se poznata TV VODITELJKA i progovorila o svom iskustvu sa Miroslavom Mikom Aleksić!


IZVOR: Republika - 17.01.2021 | 18:01


Svi su ćutali!

Foto: youtube.com/printscreen

Miroslav Mika Aleksić

Voditeljka Minja Miletić otkrila da je i sama bila učenica u školi Mike Aleksića kojeg su polaznice navodno optužile za silovanje i seksualno uznemiravanje

Voditeljka Minja Miletić oglasila se povodom stravične ispovesti glumice Milene Radulović, koja je  otkrila da ju je učitelj glume Mika Aleksić silovao kada je imala 17 godina.

 

 
$bp("Brid_10824598", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"236"});

 

Ona je na Instagramu napisala da je i sama bila učenica u Aleksićevoj školi.

Foto: youtube.com/N1

Minja Miletić

-Svaka čast na hrabrosti Mileni Radulović. I sama sam kao dete pohađala školu školu glume Mike Aleksića, ali svega par meseci i kada pročitam sve ovo hvata me jeza.

Ugledni beogradski profesor Miroslav Mika Aleksić uhapšen je nakon što ga je nekoliko nekadašnjih polaznica škole glume koju vodi prijavilo za silovanje i seksualno napastvovanje.

Poznat je kao vrsni profesor glume, a javnost u Srbiji šokirana je optužbama koje su iznele devojke, među kojima je i glumica Milena Radulović. Nedugo nakon što je otkrila da je Aleksić pravdao silovanje rečima "da je to u pedagoške svrhe", oglasila se još jedna devojka i otkrila da ju je "pipao po zadnjici i pitao 'gde voli'".