DRAMA U PORODICI KARIĆ: Elena izbacila Jugoslava iz kuće!


IZVOR: Republika - 08.01.2021 | 08:31


Drama!

Foto: printscreen/instagram.com/elena.karamankaric

Nakon petnaest godina braka, kontroverzni srpski par Elena Karaman Karić i njen suprug Jugoslav Karić rešili su da stave tačku na brak! Iako su godinu dana unazad na sve moguće načine pokušavali da demantuju spekulacije da im je brak u krizi, čini se da je ipak bila tačna ona da „gde ima dima, ima i vatre“.

Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, glavni razlog razvoda bila je činjenica da je Elena načisto „zastranila“, a da njen suprug to više nije mogao da podnese. Naime, ona je u poslednjih nekoliko godina odlučila da se bavi raznim ritualima u kojima želi da se „sjedini“ sa prirodom. U početku je sve delovalo kao hir, međutim, Jugoslav je kasnije shvatio da je to postala ozbiljna opsesija, te da je njegova supruga krenula nekim čudnim putem.

 
$bp("Brid_10094658", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"236"});

Iako se lavovski borio da izdrži i ostane u braku sa Elenom, ne želeći da liši njihovu decu zajedništva, Jugoslav to nije uspeo. Razgovarao je sa suprugom, predočio joj kako se oseća, a onda joj rekao da želi razvod.

Foto: instagram.com/elena.karamankaric

- Elena je mislila da je u pitanju samo još jedna kriza i da će se Jugoslav predomisliti, međutim nije bilo tako. Kada je doneo definitivnu odluku da više ne želi da bude sa njom u braku, Elena je poludela. Rekla mu je da spakuje svoje stvari i napusti kuću. Dala mu je rok od mesec dana da nađe stan i praktično ga je izbacila iz njihovog porodičnog doma koji su izgradili na Kosmaju - kaže naš izvor i dodaje:

- Jugoslav je bio šokiran njenim ponašanjem, međutim kako nije želeo da se raspravlja, spakovao je nekoliko kofera i nakon manje od mesec dana iznajmio je stan u centru grada - ekskluzivno otkriva izvor „Alo!“.

Kako saznajemo, njih dvoje nakon svega nisu u dobrim odnosima, a uskoro će razvod biti gotov i sudski. Najveći problem može biti podela imovine, a kako su pisali pojedini mediji, rasprodaja nekretnina koje ovaj par poseduje, uveliko je počela.